0 bodů
304 zobrazení
v kategorii Společnost

Přišlo mě pozvání na zájezd zdarma , dostanu ještě rádiobudík a když pojedeme z manželem jako pár, dostaneme nože za 1200 zdarma. Nějak se mi to nezdá. Nejsou tam nějaké skryté poplatky? To víte jsem důchodkyně a nože zadarmo a rádiobudík to chci. Něco mi říká ale POZOR!!! Co vy na to? Děkuji Alena

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

4 reakce

+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Skrytých poplatků se neboj - ale půjde o ´klasiku´ - prodejní akce nějakého velmi důležitého a zcela nepostradatelného zboží.
Pokud si troufneš nepodlehnout nátlakovému marketingu, jeď - a třeba se i dobře pobavíš.
Jinak si raději naplánuj a uskutečni svůj vlastní výlet.
;-)
Pro všechny případy ale kontaktuj ČOI a termín a místo akce jim sděl - pořadatel má povinost to udělat, ale mnohdy zapomene - takže mu tím pomůžeš jeho povinost splnit.



+1 bodů
Dero Registrovaný (53 bodů)

Buďte ráda paní Aleno za ten pomyslný prst co vás varoval POZOR!!! V dnešní době Vám nikdo nic zadarmo nedá. Chodí lidem do schránek pozvánky na takzvané předváděcí akce. Vše je ale dopředu naplánované a lidé oblbnuty vidinou dárku podepisují nesmyslné smlouvy na předražené věci. Těmto "hodným prodejcům" se říká ŠMEJDI.
Pozor na ně. I když jsem proti násilí, těmto šmejdům co vydělávají na důchodcích bych zlámal hnáty a poslal na 30 let do vězení. Znám důchodkyni která takto přišla o 250 000 kč. A začínalo to právě pozváním na předváděcí akci zdarma + dárek několik šišek salámu a přípravek na nádobí. Pak vše nabralo neuvěřitelný spád a ona podepisovala, podepisovala, podepisovala a nakonec měla doma nesmyslné věci za pár tisíc (deky, hrnce, mixéry, uzdravovací lampy...) za které dala celoživotní úspory.
Přikládám video, ať si každý udělá názor:

http://www.ceskatelevize.cz/porady/10536031201-smejdi/21356226944

+1 bodů

Alenko, zamyslete se! Kdy jste dostala něco zadarmo od cizích lidí? Nikdy nic! Proč by tentokrát někdo měl sáhnout do kapsy a něco vám dát zadarmo nebo vám zaplatit. Jen tak, z dobroty srdce. Proč by to udělal pro neznámé lidi, zvláště pak, když by peníze, které chce rozdat, by mohl dát opravdu ubohým, potřebným. Není ani jeden, jediný důvod, proč by měl peníze rozdávat, ve formě zboží, starším lidem. Ani jediný! (acute) Nedejte se zblbnout Šmejdy! Jen byste na ně doplatila. Navíc, nikdo by vás ani nepolitoval, protože varování je všude hodně.

0 bodů
mama Pokročilý (1.2k bodů)

V dnešní době a zadarmo? Už ta nabídka je varování, že není něco v pořádku. Víte ve slově RE KLAM A je základ slova klam, nebo ne?



Související témata

0 bodů
2 odpovědí 104 zobrazení
0 bodů
9 odpovědí 3.1k zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 330 zobrazení
0 bodů
9 odpovědí 295 zobrazení
18.5.2014 v kategorii Společnost Pavla Š.
0 bodů
9 odpovědí 833 zobrazení
12.5.2014 v kategorii Dům a byt zzzzz Registrovaný (420 bodů)
+1 bodů
3 odpovědí 940 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 2.1k zobrazení
31.3.2014 v kategorii Zvířata Robert Kalšík
0 bodů
3 odpovědí 483 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 227 zobrazení
+2 bodů
2 odpovědí 486 zobrazení
...