0 bodů
247 zobrazení
v kategorii Mobily

Je to něco jako windows v PC?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

4 reakce

0 bodů

ano



0 bodů

ano je, ale to se jako vážně musí někdo na to ptát? a když už to nevím tak není zas tak těžké si to najít....
Třebas wiki:
Android je rozsáhlá open source platforma, která vznikla zejména pro mobilní zařízení (chytré telefony, PDA, navigace, tablety). Zahrnuje v sobě operační systém (založený na jádru Linux), middleware, uživatelské rozhraní a aplikace. Vyvíjí ho konsorcium Open Handset Alliance, jehož cílem je progresivní rozvoj mobilních technologií, které budou mít výrazně nižší náklady na vývoj a distribuci, a zároveň spotřebitelům přinese inovativní uživatelsky přívětivé prostředí. Při vývoji systému byla brána v úvahu omezení, kterými disponují klasické mobilní zařízení jako výdrž baterie, menší výkonnost a málo dostupné paměti. Zároveň bylo jádro Androidu navrženo pro běh na různém hardwaru. Systém tak může být použit bez ohledu na použitý chipset, velikost či rozlišení obrazovky.

Lenost bez hranic... kam dospějeme když budeme líní i na kompu....

inka Pokročilý (1.2k bodů)

JeToMagie, ikdyž jste to přepsal z nějaké chytré knížky a navíc tomu rozumíte, stejně, třebas já, tomu vůbec nerozumím. Vůbec nechápu, co jste to řekl, tedy napsal. Pokuste se, prosím, pochopit, že existují lidé, kteří mají pocit, že na ně mluvíte cizím jazykem, když mluvíte o počítači. (facepalm)
Nejsme všichni mladí a vzdělaní. Jsou tady mezi námi i lidé starší, kteří o tomhle nemají vůbec žádnou povědomost, jsou pouhými uživateli a potřebovali by české vysvětlení, bez zkratek a cizích slov. K té vaší poslední větě dodám: Promiňte, že ještě žiju. (facepalm) Představte si vaši babičku, rozumí tomu, co říkáte?



Související témata

0 bodů
0 odpovědí 701 zobrazení
0 bodů
1 reakce 258 zobrazení
18.7.2014 v kategorii Mobily Didi Jay
0 bodů
3 odpovědí 180 zobrazení
0 bodů
1 reakce 298 zobrazení
0 bodů
1 reakce 261 zobrazení
0 bodů
0 odpovědí 148 zobrazení
0 bodů
1 reakce 340 zobrazení
+1 bodů
0 odpovědí 172 zobrazení
...