0 bodů
1.3k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Já ho tam teda nikdy nedávám ale proč se tam dává. Aby to zahustilo nebo aby bylo špenátu víc?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

+3 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Nemusí se dávat zrovna vejce, stačí mléko, nebo v lepším případě smetana, či šlehačka. Vysvětloval mi to kdysi jeden šéfkuchař, že bílkovina potlačí nepříznivé účinky kyseliny, ale už nevím které ( možná šťavelové )(happy)

Tak proto. Děkuji sůvičko





Související témata

0 bodů
5 odpovědí 434 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 505 zobrazení
0 bodů
1 reakce 313 zobrazení
0 bodů
1 reakce 214 zobrazení
+1 bodů
9 odpovědí 633 zobrazení
29.11.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
+1 bodů
8 odpovědí 389 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 259 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 252 zobrazení
26.8.2015 v kategorii Vaření, jídlo Nela
0 bodů
1 reakce 272 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 1.0k zobrazení
...