0 bodů
500 zobrazení
v kategorii Elektrospotřebiče boruvka Registrovaný (403 bodů)

Chtěla bych si koupit odšťavňovač na ovoce a zeleninu. S jakým máte dobré zkušenosti vy? Nemusí být zrovna moc drahý, nebudu ho používat denně.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

7 reakce

+1 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Kdysi, hodně dávno nějaký odšťavňovač v rodině byl, jako součást robota. Použili jsme ho jen asi 3x. Vadilo nám, že vyhazujeme dřeň-vlákninu, která je pro trávení zdravá. Je zajímavé, jak lidi mají rádi šťávy a koncentráty a vlákninu nahrazují kupováním něčeho jiného. Nebyl by problém mít to všechno v jednom. A pak nám vadilo, že příprava šťávy a její vypití se odehrálo za několik okamžiků, ale čištění a mytí přístroje bylo náročné a řekla bych, že skoro tak dlouhé. Odšťavňovač byl klunkr navíc.



+1 bodů

Manželka si strašně přála odšťavňovač a až ji ho syn k nějakému významnému dni koupil. Použila ho dvakrát-třikrát a teď leží ve sklepě v přihrádce. :(

P.S Co mohlo být za to bůčku. (headbang)

ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Takze to dopadlo podobne ?...>>>>

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

A navíc se bůček nedá dost dobře odšťavňovat a ani by mu to neprospělo (rofl)

+1 bodů
elis Registrovaný (157 bodů)

Mám ho také zabalený a přidaný k dalším výdobytkům moderní doby uložených v horní polici špajzu.Už se zase těším na vánoce,co k nim přibude za kamaráda!(highfive)

0 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)
Upraveno inka

Asi by bylo dobré, domluvit se s rodinou a v každé rodině pořídit takový a podobný klunkr. Např. sendvičovač, toustovač, odšťavňovač, troubu na chleba, friťák, malý stolní grilek. Jak se jmenuje ta věc na čokoládu, do které si kolem stolu všichni namáčejí? A co čtvrt roku každou tu věc v kruhu posunout. Až se za dalšího čtvrt roku všichni nabaží, udělat zase posun, přehazovačku. Věci budou využité a všichni budou spokojení.

0 bodů
boruvka Registrovaný (403 bodů)

Inko, vše už mám a občas používám. Potřebovala bych odšťavňovač hlavně na červenou řepu, ale i na jiné ovoce. Na zahrádce mám úrody dost, abych si mohla dělat i domácí šťávy. Tolik ovoce bych ani nedokázala sníst když rychle dozrává. Mrazím pouze borůvky, ty v kuchyni využiji. Co nerozdám, to stejně vyhazuji do kompostu. Děkuji za odpovědi.

0 bodů
Tak my používáme odšťavňovač skoro denně, takže máme kvalitnější Kuvings. Ale doporučovala bych mrknout na http://www.nejlepsi-spotrebice.cz/odstavnovace/#1, kde jsou recenze na jednotlivé odšťavňovače a třeba najdete ten, který potřebujete.


Související témata

+2 bodů
3 odpovědí 140 zobrazení
0 bodů
7 odpovědí 394 zobrazení
23.5.2014 v kategorii Společnost Golem
0 bodů
16 odpovědí 440 zobrazení
26.3.2014 v kategorii Diskuze suzymon Registrovaný (158 bodů)
0 bodů
0 odpovědí 291 zobrazení
7.1.2021 v kategorii Elektrospotřebiče anonym
+1 bodů
2 odpovědí 231 zobrazení
25.12.2014 v kategorii Elektrospotřebiče Karel Rykl Host (5 bodů)
0 bodů
6 odpovědí 636 zobrazení
0 bodů
0 odpovědí 295 zobrazení
7.1.2021 v kategorii Počítače, internet anonym
0 bodů
1 reakce 517 zobrazení
...