0 bodů
198 zobrazení
v kategorii Ostatní

Zdravím vsechny,

Tento školní rok je muj prvni rok na gymplu. Libi, lépe řečeno přitahuje me hrozne jeden spolužák, takový ten frajírek třídy.
Nijak jsem to ale neprojevovala, na to si dávám pozor, ale včera, jak zkončilo vyučování, všichni se hrnuli ven ze třídy a my dva jsme byli úplne vzadu a on se semnou začal bavit, ze nepamatuje si moje jmeno a ze mu ho mam rict, pak jsme se uz nějak zakecali asi na pul hodiny, šlo to proste samo :D.
Dneska byl na me taky takovej, no, zdálo se mi ze se chtěl se mnou jeste vic bavit. Tak 4-6x za jednu hodinu se na me podíval a usmál se, nebo mi zamaval, žádné jiné to nedělá, maximálně se trochu usměje. Dneska, jak jsme meli jit domu, on se me ptal čím jedu a zjistil, ze i tak by se dostal domu a jel se mnou. Tramvaji jela jeste jedna holka z naši tridy a tu neustále shazoval, treba se me zeptal "Hele nevíš proc ma kalhoty od pyžama?" Nebo jsem si půjčila jeho snapback cpici a říkal mi, jak mi ta čepice sedí a sluší. Kdyz si to takhle čtu, zní to vic pozitivně nez si ja myslim ze doopravdy je. Ale stejne si myslim ze se mu nelíbím. Uz jsem doslova posrala s několika klukama, na tomhle mi fakt záleží, i kdyz je debilek, proste fakt mi na něm záleží.
Ale to je fuk. Jaky je vás názor, mohla bych se mu líbit?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

+2 bodů
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Hm ....vsechno je mozne ...:D ale spise ze zeptej primo jeho nes nas ....ono to nekdy ...muze vypadat nadejne ..ale pak to boli
Osobne nemam rad tyto "frajirky" a urcite nekoho zhazovat abych se nekomu jinemu zalibil ..no nevim at se ti po case nestane uplne to same ...
To je fuk proste se ho na rovinu zeptej ..
Pak budes vedet na cem jses ....nebo se spolu bavte dale a zustente pratele ....

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢


0 bodů
mama Pokročilý (1.2k bodů)

Když jel s tebou tramvají, tak se mu líbíš nebo seš mu sympatická...(f)



Související témata

+1 bodů
1 reakce 128 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 147 zobrazení
1.11.2015 v kategorii Ostatní aaaauto
0 bodů
1 reakce 273 zobrazení
+2 bodů
1 reakce 148 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 528 zobrazení
+1 bodů
1 reakce 397 zobrazení
18.8.2015 v kategorii Ostatní Anna
0 bodů
2 odpovědí 160 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 1.1k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 306 zobrazení
29.8.2016 v kategorii Příběhy ze života Rebecca
...