0 bodů
211 zobrazení
v kategorii Diskuze Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Řadu let jsem pracovala na rekonstrukcích staveb, tak bylo moje pracoviště v podstatě pokaždé neobvyklé, ale obzvlášť zajímavá byla moje kancelář ve 2. patře objektu, který byl uvnitř téměř celý vybourán. Chodilo se tam po soustavě žebříků a kolikrát to bylo hodně napínavé, když nahoře začal zvonit telefon. Na jiné stavbě uvnitř nezbylo žádné vhodné místo, tak jsem si nechala přistavit obytný přívěs na okraj pole s kukuřicí, které mi poskytovalo i nutné hygienické zázemí. Máte nějakou podobnou zkušenost? :D

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

6 reakce

+1 bodů
arygnoc Registrovaný (913 bodů)

Matt Groening určite bol na mojom pracovisku, keď vymýšlal kanceláriu pre homera simpsona.
akurát tam chýba ten šialený červený gombík, ktorý som mal na starosti.

vtedy to bolo také male sci-fi.

vydržalo mi to iba rok, pretože rodina potrebovala peniaze, tak som prešiel do robotníckeho sektoru, kde boli i trojnásobné a väčšie platy.

no a potom iba na vojne - bol som členok posádky pojazdnej tlačiarne (tiskárny), na cvičeniach sme v teréne tlačili poľné noviny - i s fotografiami, ktoré som v teréne musel nafotiť pri bojových akciách. ale to už je iná téma.

(smoking)

image


+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Před nějakou dobou jsem dělal pro NP (nikoli národní podnik) sčítání zvěře v některých lokalitách (jak jsem tehdy říkal - počítal jsem veverky :o ).
Parádní práce i pracoviště.
:D

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Připomněl jsi mi další neobvyklé pracoviště - hotelový pokoj v Mariánských lázních. Ráno stačilo přes pyžamo natáhnout nějakou teplákovku, rozdat práci a šup zpátky do pelíšku :D

+1 bodů
opicak Registrovaný (769 bodů)

Docela rád vzpomínám na moje pracoviště ve Spolaně. Moje pracoviště bylo v takový boudičce přímo v provozu výroby hydroxylamin sulfátu, mezi čerpadly a turbínami a kompresory. Řev jak k r á v a, čpavek někdy sirovodík. Tam se to spalo. :D

0 bodů
mama Pokročilý (1.2k bodů)

Vždy pěknou a útulnou kancelář. Ale, jako mladistvá jsem o prázdninách týden prodávala papírové šaty. Na náměstí před obchodem, reklama byla, že jsem jedny měla na sobě. Bylo vedro, sluníčko pralo, byla jsem opálená až spálená. Na ten týden nezapomenu nikdy, byla to sranda.....(f)(rofl)(sun)

0 bodů

Když jsem byl vojákem-základákem-sloužil jsem jako kuchař v kuchyni. Při cvičení mi byla přidělena VSka se skříní na korbě a v ní polní kuchyně na naftu. Jednoho krásného dne, brzy ráno, vojáci teprve vstávali a já jsem měl připravenou snídaní, krom jiného volsá oka. Blížil se výdej, bylo třeba pokrm přihřít, Natlakoval jsem naftu , nalil na pánvičku pod hořáky a zapálil.Nafta se zprvu pomalu rozhořívala, ale když dostala teplotu ohen byl najednou všude.Prolétl jsem snad v poslední vteřině z pracovního prostoru, úzkou uličkou kolem plamenů ven.Co vám budu povídat, Díky hasícím přístrojům-fungoval každý třetí-se podařílo zachránit pouze auto, z bedny se vším proviantem a mými věcmi nezbylo nic, tedy jen dvě podrážky z kanad ve tvaru luku. Já zůstal na cvičení jen v kuchařské uniformě.Čekal jsem postih, ovšem na vojně to chodilo jinak, byl jsem povýšen, nebot vše tam bylo proti předpisům.Tak, i když mlád, jsem se podruhé narodil.



Související témata

+1 bodů
5 odpovědí 484 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 131 zobrazení
+3 bodů
4 odpovědí 294 zobrazení
0 bodů
7 odpovědí 363 zobrazení
+2 bodů
3 odpovědí 148 zobrazení
30.8.2015 v kategorii Vaření, jídlo dorka
+2 bodů
6 odpovědí 334 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 190 zobrazení
24.8.2014 v kategorii Ostatní anonym
0 bodů
6 odpovědí 214 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 243 zobrazení
0 bodů
1 reakce 181 zobrazení
...