0 bodů
151 zobrazení
v kategorii Společnost

V nejmenovaném rozhlasovém studiu je program "válka růží", kde si protějšky chtěji zjistit, komu by poslali květiny. Už několikrát se stalo, že volaná osoba se ptala kde vzalo studio jeho telefonní číslo a moderátorka mu pověděla, že koupili databázi telefonních čísel. Je možné tuto databázi opravdu koupit a pokud ano, tak od koho?!

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

+1 bodů
opicak Registrovaný (769 bodů)

S adresami se stoprocentně kšeftuje. Kdysi jsem objednával elekromotor z ameriky. Sdělil jsem potřebné údaje pro zaslání zboží a dřív než zboží dorazily různé nabídky na krávoviny všeho druhu.



0 bodů
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Sice to nevim jiste.. ale ...logicky by to mozne bylo ..vzdyt prece Ty cislo pouzivas ale tvym majetkem neni ...je majetkem mobilniho operatora ..a muze ho pri nepouzivani kdykoliv zrusit
Podobne to delaji firmy i s mobilnimi telelefony ...oni nam ho sice prodaji za hrozny penize ...ale taky nam snim prodaji spousty veci ktere nepotrebujeme ...hry ..aplikace atd a k tomu nam nedaji Admin prava k telefonu (jsme jen hoste na svych mobilnich zarizenich)...Takze ho muzeme pouzivat na cca 60 % zbytek ma pod palcem vyrobce ...tuto potiz resi ROOT telefonu jenze tim zase porusime zaruku a prijdeme o ni ..takze z toho plyne ze ikdyz si ho koupime ..tak vlastne neni nas a mame omezena prava i v pripade zakoupeni a nemuzeme snim nakladat dle sveho ...mazat reklamy ..priblble hry a jejich trapne aplikace ktere jsou k nicemu ...
Podobne to bude i operatoru ..Ty pouzivas jejich jejich sluzby ne oni tvoje podle jejich logiky ...:D

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
0 bodů

Ano, nedávno jsem opravovala překlepy v podobné databázi, byl termín kdy se to bude předávat a bylo to za slušný výdělek. Není moudré kdekoliv na netu vyplnit své pravé údaje.



Související témata

+1 bodů
4 odpovědí 265 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 1.1k zobrazení
0 bodů
1 reakce 192 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 176 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 162 zobrazení
9.7.2016 v kategorii Společnost jmenonenidulezity
+3 bodů
3 odpovědí 237 zobrazení
18.2.2016 v kategorii Společnost Patii
0 bodů
3 odpovědí 262 zobrazení
14.12.2014 v kategorii Společnost Lacík Registrovaný (264 bodů)
...