0 bodů
1.2k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Dáváte ho do ledničky? Nebo ho můžu nechat v krabičce za oknem?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Obvykle je v běžné pokojové teplotě nechám dozrát (prodávají se nezralé), pod poklopem. A pak je, obvykle, sním.
;-)
Jenom asi jednou jsem jich koupil dvě krabice najednou a to jsem je po dozrání dal i s poklopem do lednice.



+1 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Romadur zavřu i s obalem do skleničky od marmelády nebo od majonezy a víčko fest zatáhnu. Postavím na 2 3 dny na roh horní části kredence. V teple bezvadně dojde, uvnitř není nikde kousek bílého tvarohu a je úžasný! A nesmrdí po celém domě. :o Včera ráno jsem si koupila 2 kusy tvarůžku. Poprvé jsem trefila na to, že nemusím koupit celé balení. Rozkrájela jsem je na drobné kostičky, mírně natlačila do skleničky od jogurtu a zalila pivem. Jen tak, aby byly pod hladinkou. Páni, čerstvý chleba, máslo, cibule, zbytek toho piva, lahoda úžasná. Skvělá večeře to byla :o



Související témata

+3 bodů
2 odpovědí 477 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 981 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 497 zobrazení
+1 bodů
3 odpovědí 5.3k zobrazení
0 bodů
7 odpovědí 1.3k zobrazení
+1 bodů
3 odpovědí 711 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 185 zobrazení
+2 bodů
2 odpovědí 137 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 449 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 139 zobrazení
...