+3 bodů
590 zobrazení
v kategorii Diskuze Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Klidně se přiznávám, že ten seriál sleduji pravidelně, času mám víc než dost a aspoň mám nějaký řád. Děj se mi zdá celkem přiměřený, žádné přehnaně emotivní situace, ale architekti si pochvalu ode mne rozhodně nezaslouží. Interiér s exteriérem vůbec nekoresponduje ( třeba Pešek by musel mít ložnici na dvorku, Simona okna za kuchyňskou linkou... ) a zvlášť pečlivě sleduji truhlářskou dílnu. Je to nejspíš profesionální deformace, zpočátku tam chyběla na stěně jedna obkládačka a už chybí tři. Chjo, to jsem ale rejpal, co? :D

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

9 reakce

+2 bodů
elis Registrovaný (157 bodů)

Sůwo,nejsi rejpal,také sleduji.Vadí mi tam ty reklamičky na supermarkety,na ten čistič(co jsme hledali),vadí mi upjatá Hejlová,štvou mě herci,co nejsou herci,přihloupej Nykl,poblázněná Simona,ubohej a prdlej Hložánek,Růža s Nyklovou(Růža asi bude muset pustit fleka pro Verunu ze Vsetína).A vůbec,už se těším na další připrdlej díl,holt my baby,ale růžovku nesleduju,tu né.(facepalm)

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)
+1

Reklamy chápu, jsou zřejmě placené. Nějak si Nova vydělávat musí... :)


Upraveno

ad elis -
Komunita podobných "rejpalů" už řadu let dokumentuje chyby ve filmech (a seriálech).
Některé jsou fakt do očí bijící, ale horší je, když deformují a zkreslují historii.
Zatím jich nahledali téměř 10 tisíc, Ulici tam ještě nemaj, tak stačí doplnit:

filmové chyby
fdb-nejvíce chyb



+2 bodů
Briketka Registrovaný (498 bodů)

Ulici sleduju a když ji prošvihnu, tak
se na ni mrknu potom z netu baví mě
a nestydím se za to Ordinaci taky :)
v Ordinaci mi vadí několik věcí - přístup
lékařů k pacientům není normální apod.
někdy jsou tam až trapný situace žejo :)

nejvíc mám ráda, ale Partičku a teď mě pobavilo
TGM Talk show Genzera a Suchánka (party)

+2 bodů

Na seriálu ulice se mi nelíbí hlavně to, že když mám konečně čas sem nakouknout tak tady nikdo není, protože právě běží v telce . :)
Já ho nesleduji, jen občas některý díl, ale přijde mi to stále stejné o ničem a dokola. Herci neherci se mi taky nelíbí, ale víc než bláznivou Simonu u které se aspoň zasměji mi vadí upjatá Monika a její máma ještě víc. Vadí mi i Matěj všemi obdivovaný, mě přijde trapný puberťák, ne jen tou rolí, celkově. Líbí se mi tam snad jen Libuška a ten její doktor, Bedřich a dobře hraje Matyáš Valenta (Franta)
Dámy neumlaťte mne prosím, prostě jsme každá trochu jiná :D

P.S. Sůwičko, kdybys viděla kde se ten seriál natáčí, pochopila bys ty nesrovnalosti interiér s exteriérem. Nechápu jak z té papírové stěny na které je ulice namalovaná vůbec mohou otevřít dveře a vejít do domu :D

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Azalinko, já tě naprosto chápu. Dokud jsem byla v pracovním procesu, na sledování TV mi čas skoro nezbýval, tak si to teď vynahrazuji. Záběry ze studia jsem viděla v nějaké reportáži, osobně bych se tam podívat nešla :)

Ani já bych se tam podívat nešla. :) Nemluvím o studiu, tam se točí interiér. Záběry z venku se točí tady nedaleko nás, občas jezdím okolo, nemohu přehlédnout. Ve dvoře bývalé fabriky stojí plochá stěna a celá ulice je na ní nakreslená. Ulice jako taková neexistuje.

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

V tom případě ale klobouk dolů, to bych skutečně nepoznala :)

+2 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Já Ulici sleduji a líbí se mi moc. Nevybírám chutě ani z herců, ani z postav. Je to seriál takový, jaký je život. Láska, osamělost, velkorysost, podlost, nemoc, nevěra, zodpovědnost k sobě i k rodině, pomluvy, alkohol, slabosti lidí i jejich síla. Tak, jak to bývá v životě. Věřím tomu seriálu skoro všechno. (happy) Ale ten Eliáš, ten mě sejří úplně moc. Znala jsem stejného hajza!

Já bohužel taky znala podobného Eliáše, naštěstí už je to pryč :)

Inko, píšeš že věříš tomu seriálu všechno. Ale tam jsou (s vyjímkou Hejlové) všechny starší ženy neuvěřitelně hloupé. Myslíš si, že v životě je to taky tak? Zrovny ty, která tady mluvíš jako moudrá žena?

inka Pokročilý (1.2k bodů)
Upraveno inka

Asi jsou jako výstraha, aby se ženské trošku hlídaly. Vlastně se jedná o jednu partu kolem pekárny. Amálka je zlatá, stejně jako paní profesorka. Parta starých pivařů také nejsou žádní Ajnštajni. (giggle) Osamocenost Růži je na poskládání, ale vpodstatě je dojemná. Bez kamarádů, bez zálib,jen práce, všechno dala Milánkovi a představa života v prázdném bytě, to je šílené. Kolik je takovýhle žen!? Hodně.
Opravuji: kolem prodejny v pekárně.

0 bodů

Na tuto otázku jsem odpovídal, podle mně zcela normálním způsobem. Odpověď zde není.
Mám zakázáno zde odpovídat ?

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Lituji, ale žádná tvoje odpověď tu není a ani nebyla. Já nemám důvod si vymýšlet :)

+1

Odpověz znovu, já tvoji odpověď taky nečetla :)

0 bodů

Prý - "Možná je to vaše ulice, možná jste to vy"

Která postava ze seriálu se vám povahově nejvíc podobá?

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Bohudík žádná, ale já neznám ani nikoho v reálu, kdo by se mi povahově podobal. Možná jsem divná... :)

Kdepak, já se v té ulici taky nenajdu :) A nenajdu tam většinu lidí které znám :) Přesto ti hodně lidí řekne : Ano, to je opravdu seriál ze života. Čím to je? Vymývání mozků?

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Vidím to tak, že určité problémy má každý nějaké, ale v seriálu jsou zkoncentrovány do několika málo osob, což se naštěstí snad v životě neděje. Takže v celé postavě se poznat nikdo nemůže, ale v jednotlivých epizodách možná ano :)

0 bodů
Označil bych to jako vyplachování mozku. Problém je ovšem v tom, že jestli se na tohle může někdo dívat, tak zjevně žádný nemá.


Související témata

0 bodů
4 odpovědí 241 zobrazení
+1 bodů
4 odpovědí 224 zobrazení
+2 bodů
6 odpovědí 308 zobrazení
+1 bodů
22 odpovědí 675 zobrazení
0 bodů
1 reakce 247 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 104 zobrazení
+3 bodů
7 odpovědí 294 zobrazení
+1 bodů
2 odpovědí 253 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 308 zobrazení
12.8.2014 v kategorii Dům a byt mama Pokročilý (1.2k bodů)
0 bodů
3 odpovědí 135 zobrazení
...