0 bodů
317 zobrazení
v kategorii Příběhy ze života lili Registrovaný (107 bodů)

Kolektiv několika bab,každá chytrá až hrůza. Proč mají tendenci vám vnucovat jejich názory,musím se vším souhlasit.Když mám svůj názor, tak hned řeknou nerozumíš tomu, nebo koukej poslouchat nemáš zkušenosti.Nebo ještě sis ani nezahřála židli...
Kamrlík kde se svačí je hroznej,na stole popelník z kterýho padaj vajgly,záclona žlutá a ten smrad,děsný.Ze mě vylítlo něco jako fuj to je smrad, tady jíst nebudu.Jenže to sem si naběhla a už se mnou nikdo nemluví,to mi netrápí, ale dávaj mi fakt kouř.
Sem taky kuřák, ale ten kamrlík je fakt hrůza.
Asi skončím snad jinde to bude lepší. Je toho víc, normálně bych to rozchodila,ale tady nemám šanci.Špatnej začátek, že sem nedržela hubu.Nějaké rady? děkuju
Teď mi napadlo jestli to sem vůbec patří,když tak to dejte pryč.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

7 reakce

+3 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Moje rada bude nejspíš k ničemu, ale já podobnou situaci řešila po svém. Ne hned, ale po pár týdnech, jsem si došla na pracoviště ve svém volnu, vymalovala, umyla okno, vyprala záclonu a udělala ještě pár drobných úprav pro zlepšení vzhledu. Tam to náhodou bylo možné, všude ta možnost není, ale zabralo to... :)

arygnoc Registrovaný (913 bodů)
+2

jednoduché, efektné i efektívne.

(smoking)

ps:
moja prvá sekretárka urobila niečo podobné (v mojom kancli).
zabralo to.

image
+3

Sůwi, já udělala něco hodně podobného. Všichni zírali, ale od té doby byl klid :)



+3 bodů

Lili, jestli tu práci potřebuješ, vydrž! Ono by to jinde bylo podobné. Babám na vše kývni a mysli si své. Až si na tebe zvyknou, bude to lepší. Kamrlík na sváču bych si uklidila sama, od nich to asi chtít a ani čekat nemůžeš.

+1 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Lili, každý kolektiv se nového příchozího bojí. Každý na něm něco najde, každý o něm něco slyšel. Pak si všichni na novou tvář zvyknou, vědí co od ní mohou očekávat. Takže se vůbec neděs! V klidu si počkej, až tě baby poznají a budou si jisté, že nejsi žádný blbeček. Když něco řekneš a jiná ti bude oponovat, nehaj své stanovisko! O nic nejde, den nebude ani delší a chleba levnější. Na všecko si každý musí, svou zkušeností, dojít. I ta, která oponuje může mít jinou zkušenost nebo kecá, aby kecala. (wasntme) V takových situacích jsem já začala myslet na svá záda. A začala jsem přemýšlet, jestli se mi na ně ten dotyčný vleze. Nestojí to za ztrátu nálady! Fakt ne! To chce klid. V čistě ženském kolektivu se opravdu špatně pracuje. To je fakt!

+1 bodů

A co na to vedoucí?Pokud toleruje kouření v místnosti kde se svačí,je něco v nepořádku.Ví o těch podmínkách zaměstnavatel?

+1 bodů
Mc Merkurion Registrovaný (409 bodů)

je to tak,a z povídání vím,že je to někde i horší,a furt stejný,buď si zvykneš a budeš se modlit,že přijde někdo mladší,anebo tě to čeká,než odejdou do důchodu,vedoucí nic nezmění a běda jít za ním,to s nima nevydržíš tuplem,chvilku drž hubum,přines ňákou buchtu,jinak si je neudobříš,je to jiná mentalita...

0 bodů
lili Registrovaný (107 bodů)

Tak jo zejtra to uklidím za ně, a snad máte pravdu, a nechaj mě bejt.(whew)Zkusím vydržet.t-k-j jít za vedoucí nemůžu vona je snima kamarádka. A vám všem moc děkuju(nod)
Já sem stím nechtěla jet za babčinou měla by starost(nod)

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Od toho máš přece nás, ne, :)

–1 bodů

To je toho. Já kouřím i vposteli.

Anonyme, to se tedy máš čím chlubit :D



Související témata

+2 bodů
6 odpovědí 349 zobrazení
3.11.2014 v kategorii Diskuze
0 bodů
3 odpovědí 1.1k zobrazení
11.12.2014 v kategorii Zdraví, krása Lacík Registrovaný (264 bodů)
0 bodů
3 odpovědí 708 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 1.3k zobrazení
+1 bodů
1 reakce 75 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 357 zobrazení
12.9.2014 v kategorii Právo a zákony ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)
0 bodů
4 odpovědí 259 zobrazení
21.5.2014 v kategorii Ostatní Polívka Čeněk
+3 bodů
2 odpovědí 178 zobrazení
+3 bodů
4 odpovědí 238 zobrazení
...