0 bodů
140 zobrazení
v kategorii Mobily Lacík Registrovaný (264 bodů)

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

+1 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Vnuk dostal starý, už odložený tlačítkový mobil, když začal z družiny chodit domů a byl nějakou chvíli sám. Ve třetí třídě. Má však určena pravidla, kdy ho může a má použít. Při porušení těchhle pravidel o něho příjde. ;-)

Inko třetí třída je pozdě. Dneska už ho chtějí děti v první třídě..... Tablet a mobil.....Chtějí to bohužel hlavně proto, aby mohli hrát hry. Rozumní rodiče počkají aspoň do druhé třídy, jenže když pak po vánocích půl třídy mobil má, ti co ho nedostali se cítí odstrčení …. vyřazeni z kolektivu ….. citlivější děti to špatně nesou, cítí se jako postižení. A často si ani doma nepostěžují, tak rodiče klidně spí. Sama to znám ze školy, byla jsem nejmladší z dětí a musela nosit oblečení po starší sestře. Holky se mi smály že jsem z bazaru….. :)

inka Pokročilý (1.2k bodů)

Já to brala jako otázku na mobil. Tablety, stolní pčítač a tři notebooky, ty takové jiné, divné telefony mají doma. S těmi ven nechodí. Ale mobil, to je něco jiného. Mám štěstí, že mladí vychovávají kluky v dostatku a oni nemají potřebu se kasat a chlubit. Umí a mají a vědí to. Oba dva. Nemají touhu vyniknout novým mobilem.



0 bodů
opicak Registrovaný (769 bodů)

Asi bych ho v dnešní době koupil v tu dobu, kdy se dítě začne po městě (nebo kdekoliv venku) pohybovat samo. Jinak bych ho nekupoval, jenomže to může mít za následek různé poznámky ze strany těch dětí, kteří ho již budou mít.



Související témata

0 bodů
6 odpovědí 433 zobrazení
0 bodů
1 reakce 98 zobrazení
0 bodů
1 reakce 133 zobrazení
8.5.2017 v kategorii Mobily Jana
0 bodů
2 odpovědí 335 zobrazení
+1 bodů
1 reakce 148 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 290 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 280 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 281 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 258 zobrazení
...