0 bodů
555 zobrazení
v kategorii Počítače, internet

Pokud možno nějaký zdarma. Vím že je jich několik, já chci ale radu od někoho kdo to používá a je spokojený. Tak jaký mám dát do nového PC? Hned po připojení mi to hlásí ať nějaký nainstaluji.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

9 reakce

+5 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Avast



+5 bodů
boruvka Registrovaný (403 bodů)

Avast - jsem velmi spokojená. Doposud jsem neměla žádné problémy. Je zdarma. Než uplyne rok, tak vám oznámí, zda jej chcete používat dále a pouze to potvrdíte na další rok.

+4 bodů
Dero Registrovaný (53 bodů)

Přesně tak. Používám ho už dlouho. Myslím že se stačí zaregistrovat a pak je zdarma na neomezenou dobu. Nikdy jsem v PC neměl problém, vždy včas upozorní. A to že lezu na stránky to by člověk nevěřil (shok). Ale zatím v pohodě (biggrin)

+3 bodů
zzzzz Registrovaný (420 bodů)

Já mám avast:-)

+2 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Microsoft Security Essentials jsem používala už na Win XP a teď na Win 7. Avast mne jednou pořádně vypekl, musela jsem reinstalovat systém.

+1 bodů

Proč si komplikuješ život když v OS již antivir je . Microsoft Security Essentials .
Kdysi jsem používal AVG, ale už mnoho let jenom integrovaný antivir. Policejního vira jsem chytl zrovna tak, jako ti co měli jiný antivir .

+1 bodů
ered_mithrin Registrovaný (73 bodů)

I kdyz Windows maji svuj vlastni antivir, tak v zebriccich pravidelnych testu antiviru se moc dobre neumistuje. Souhlasim s ostatnimi, Avast je vyborna volba, protoze je zdarma a pravidelne se umistuje na prednich pozicich testu antiviru. Jedinou nevyhodou Avastu je to, ze relativne casto otravuje s nejakymi akcemi. Neni ale problem nabidku odmitnout a vesele fungovat dal.

0 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.antivirus Já mám AVG k naprosté spokojenosti již několik let. Na chvíli jsem měla Avast, ale můj pc ho neměl rád, zpomaloval ho a to tak, že velmi.

0 bodů
avast a když nebude fungovat tak avg


Související témata

0 bodů
2 odpovědí 713 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 213 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 470 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 405 zobrazení
16.4.2014 v kategorii Ostatní Strnad Jiří
0 bodů
5 odpovědí 673 zobrazení
7.4.2014 v kategorii Rostliny, zahrada Zdeněk Sladký
0 bodů
3 odpovědí 366 zobrazení
0 bodů
0 odpovědí 155 zobrazení
...