0 bodů
1.8k zobrazení
v kategorii Počítače, internet

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

1 reakce

0 bodů
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

No neni ..proto je to anonymni a ne verejne. Jediny kdo to dohleda je administrator serveru,ale ten ti neodpovi je zde moznost toho cloveka vyprovokovat k akci a obdrzet od nej e-mail pak uz se da dohledat podle hlavicky e-mailu tedy podle IP-adresy pokud je to ovsem jejaka lama ..pokud ne pouzije anonymizer, atak podobne takze IP nedohledas navic se uz malo lidi stejne pegistruje pod svym jmenem ..

Ale pokud se te dotycny snazi poskodit pomluvou zde muzes pouzit zakon o pomluve cti zde >>>>

Pomluva

Pomluva je v českém právním systému specifikována v zákoně č. 40/2009 Sb., trestní zákoník. Definuje ji § 184, který říká:[1]

(1) Kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.

(2) Odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem.

Oproti původní úpravě (§ 206 zákona č. 140/1961 Sb., trestní zákon)[2] došlo jen k drobné změně, když do druhého odstavce přibyla veřejně přístupná počítačová síť.

Zdroj : http://cs.wikipedia.org/wiki/Pomluva 

Zde je kontakt na Policii ceske republiky hlaseni cyberkriminality on-line >>> http://aplikace.policie.cz/hotline/

Nicmene si myslim ze ignorovart toho jedince bude lepsi reseni ..vetsinou to ty troly prejde samo kdyz vidi ze neuspeji a policie ma prece lepsi veci na praci nez resit prkotiny .

Takze secteno podtrzeno nic nenadelas ...

 

 

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢

Mnoho ľudí popúšťa uzdu svojich vášní a zlých vlastností v naivnej viere v anonymitu internetu. Zabúdajú sa však poučiť zo skúseností iných, hlavne odhalených a zverejnených hackerov, že na internete nič neostáva dlho v anonymite, pokiaľ je v záujme odhaliť zdroj...





Související témata

+1 bodů
2 odpovědí 660 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 99 zobrazení
+1 bodů
2 odpovědí 140 zobrazení
...