+2 bodů
1.5k zobrazení
v kategorii Finance podnikání

Ahoj všem, jsem v docela těžké živ. situaci a potřebovala bych půjčit 20 000 kč nejlépe co nejdříve. Klidně od soukromníků, či nebankovních institucí, protože nemůžu doložit příjem - jsem placená hotově. Na netu je takových půjček mraky a já nevím kterou zkusit.
Další problém je, že jsem momentálně bez mobilního telefonu, a když už najdu na netu nějakou slibnou nebankovní půjčku, tak chtějí vše domluvit přes tel. 
Nemáte s tím někdo zkušenosti? Nebo neznáte někoho kdo půjčuje? 
Předem díky moc!

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

9 reakce

+1 bodů
opicak Registrovaný (769 bodů)
Těžká životní situace ? Co je to ? Už namáte ani na jídlo ? Máte kde bydlet ?

Tyto otázky mě vždycky napadnou, když slyším o těžké životní situaci, protože mnohdy se pak člověk dozví, že peníze byly použity na (v kritickou dobu) zcela zbytečné věci, jako je oblečení, boty, mobil ,Vánoce nebo nedej bože dovolená.

Dokud nenapíšete na co konkretně peníze tak nutně potřebujete, jen těžko s vámi bude někdo soucítit a jen těžko vám někdo pomůže. Většinou si za to může každý sám,protože v určitou dobu žije dráž, než co si může dovolit. Samozřejmě zcela něco jiného je nemoc, ale jelikož píšete, že máte nějaký příjem, tak mi to připadá jako nemožné.

Uvědomte si, že půjčka může být začátek začarovaného kruhu. To si myslíte, že když těď nemáte peníze, přijde nějaký zázrak a vy budete mít tolik, abyste pak stačila uspokojit všechny dosavadní potřeby a ještě Vám zbylo na splátky? A nebo si myslíte "však to teď neřeším, ono to nějak dopadne". Máte stoprocentní jistotu v návratnosti půjčených peněz třeba během roku? Kolik si myslíte, že zaplatíte nevíc. Počátejte minimálně 10 tisíc.

Osobně jsem měl spousty půjček, ale bral jsem je jen v tu dobu, když jsem věděl, že na splátky mám. Rozhodně bych se vyvaroval jakéhokoli půjčování peněz, když nemám kde brát. Možná Vám přijde moje tvrzení a názory špatné, ale vždycky jsem se tím řídil a nikdy jsem se nedostal do platební neschopnosti.

Znovu zvažte, jestli je to opravdu nutné.

Vše ohledně nebankovních půjček včetně jejich srovnání najdete na porovnávači půjček



0 bodů
Ahoj,zkusila bych quick půjčku, super,rychlé.
A máte zkušenost taky s někým jiným? Ta Quick půjčka mi nepřijde úplně známá, mám docela strach do ní jít.
Já si půjčuju každoročně vždycky před Vánocema. Máme s manželkou rádi, když je pod stromečkem mnoho krásných balíčků. Jsme na ty Vánoce trochu ujetí. Ale co, je to jednou za rok. Takže jsem jejich věrný zákazník :)
Tak podle toho, co říkáte, se jeví celkem dobře. Mi se jedná skutečně o malý obnos, takže se splátkami by také neměl být problém.
Jinak teď mají relativně nový produkt, jmenuje se Q konto, myslím. Tak můžete zkusit. Má jednu skvělou vychytávku a to, že funguje jako takový kontokorent. Takže splácíte jen, když čerpáte.
A kolik jste si u nich půjčovali? Potřebuji sehnat rychle 15 000 Kč. Jako nidky jsem se nechtěl zadlužovat, ale teď mi nic jiného nezbude :(
Ahoj, já měla také malou půjčku. Úplně tě chápu, je to nepříjemná záležistot, raději si vždycky půjčím od rodiny,ale taky jsem neměla vyhnutí. Můžeš být v pohodě  stím, že mají malý úrok a rychle u ních pořídíš ;)

Quick půjčka vypadá celkem zajímavě..prosím vám, napište mi někdo na EK.elen@seznam.cz mám několik dotazů a nechce semi to rozebírat takhle věřejně. moc děkuji :-)

Elen K. - psala jsem vám email, tak se chci jen ujistit zda vám došel ..kdyžtak tady je můj a neváhejte se na mě s čímkoli ohledně této půjčky obrátit lenka.rumunkova@gmail.cz :-)

Já mám s Quick půjčkou naprosto super zkušenosti. S čím jsem si nevěděl rady, s tím mi poradili. Je to nejlepší řešení, jak se zbavit finančních potíží lusknutím prstu.

Dobrý den, Jitko. A mohu vás touto cestou poprosit o informaci, jaké mají podmínky? Každému půjčku asi nedají, viďte?
Předem Vám děkuji.

Quick půjčky jsou super...půjčil jsem si tam pár tisíc a vše probléhlo tak jak mělo

Já teď četl, že to je podvod..ale někde zase čtu pozitivní ohlasy na ně..tak já nevím :-/
Presne tak :-/ kdo vi, komu verit...kritizovat to muze treba jen konkurence ...clovek veri vsem pozitivnim komentarum, ale pak staci jedna spatna a hned vaham...
Každý zjistí, až vyzkouší :D
Mě stále jen překvapuje kolik lidí v dnešní době si chce stále půjčovat..já by do toho nešel ani za nic..ale každý je strůjcem svýho štěstí :)
No jo, to jsem si taky říkal..ale pak tě život postaví do situace ze které není úniku a bohužel člověk musí sáhnot po půjčce, když nemá nikoho z přátel kdo by byl ochotný půjčit-..---
Jak říkám..každý svýho štěstím strůjce :-) kdo nechce, tak se do takové situace nedostane :)
Potřeboval jsem rychle půjčit 20 tisíc na opravu auta, a s quick půjčou to byla rychlovka, penízky jsem měl do druhého dne!!
Mám podobnou zkušenost s tím rozdílem, že jsem potřebovala půjčit 40 tisíc...hned mi řekli jestli mi půjčí a nedělali kolem toho žádné divadlo a to se mi líbí! Pokud ještě někdy budu potřebovat...tak se na ně znovu obrátím!
Na quick půjčkách mi nejvíce vyhovovalo to, že půjčili rychle! a jsou opravdu transparentní, tak jak píšou ;)
0 bodů

Já jsem si půjčila 200.000 od nebankovní společnosti na 10 let a splátky mám nízké, skoro jako v bance. V bance mi půjčku neposkytli k vůli tomu, že jsem šla ručit kamarádce a ona nesplácela.

 

a od koho?já jsem nesehnala peníze od nikoho,kdo by nechtěl polatek předem..

Přehlednou nabídku nebankovních půjček i s kalkulačkou mají na http://pujckyhypo.cz. Nabídku americké nebankovní hypotéky můžete zase najít na webu http://www.nebankovni-investor.cz.

0 bodů

Opravdu zvažte, zda-li je to nutné. Půjčku využijte pouze jako poslední možnost. Zdraví http://pujckyprehledne.cz/

Nebo vyzkoušejte půjčku na http://www.planetpujcka.cz/

Přesně tak, v půjčkách jsou velké rozdíly a liší se opravdu hodně. Co je možné u jednoho poskytovatele najednou u druhého není možné.

Takže fakt platí - dvakrát čti, jednou si půjčuj.

Docela dobrý přehled je tady: http://www.coolpujcky.cz/pujcky

0 bodů

Zdravím, dobrou zkušenost mám s půjčkou od https://www.emmascredit.cz/

0 bodů

Ahoj, já můžu jedině doporučit online srovnání půjček na adrese: http://nasetreno.cz/porovnani-pujcek/ je to včetně recenzí jednotlivých půjček

0 bodů
Mám dobré zkušenosti s quickpůjčkou. Peníze jsem dostal rychle ale hlavně byl super jejich přístup ke klientům. Můj zaměstnavatel mi vyplácí peníze jak se mu zachce a tak se mi stalo že se mi neodeslaly peníze trvalým příkazem protože ještě nebyla na účtě výplata. Naštěstí mě na to sami upozornili a tak jsem neplatil žádný poplatek.
Já měl Qkonto, takže asi skoro to samé. Se splácením jsem nikdy problém neměl a celkově jsem s těmi lidmi moc v kontaktu nebyl takže jejich přístup moc nemůžu hodnotit. Souhlasím ale s tím že ty peníze jsou k dispozici hodně rychle takže se to hodí když je nutně na něco potřebujete.
0 bodů
Jsem pořád vůči nebankovkám skeptický protože se čas od času dostane do novin nějaká podvodná firma. Docela jsem ale změnil názor po svých zkušenostech s quickpůjčkou. V době kdy jsem si ji bral se mi pokazilo co se dalo a už mi ani nestačily úspory a tak jsem si vzal přes internet tuhle půjčku abych měl peníze co nejdřív. Aby toho nebylo málo tak mi další měsíc přišla pozdě výplata a já jen čekal kolik mi za tu pozdní splátku napaří, ale oni nic, jen se připomněli že jsem ještě nic neposlal
Mám v podstatě tu samou zkušenost. Občas mi přijde výplata později a tak se stane že se nepošle nějaká částka přes trvalý příkaz. Toho jsem se nejvíc bál právě když jsem si bral quickpůjčku ale přesně jak říkáš, jenom mi volali a když jsem jim to vysvětlil tak byli naprosto vstřícní :)
0 bodů

Většinou se vyplatí něco si o nebankovních půjčkách přečíst. Finanční gramotnost se učí už na základní škole. Výborné jsou třeba různé online magazíny. Třeba na https://www.finstart.cz se dozvíte spousty informací. Nebude vás to v podstatě stát ani korunu. 



Související témata

0 bodů
2 odpovědí 195 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 115 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 611 zobrazení
0 bodů
1 reakce 273 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 162 zobrazení
...