0 bodů
485 zobrazení
v kategorii Počítače, internet
Zdravím všechny, doufám že někdo pomůže :)

Hrál jsem hru (metin2 privátní server), kdo nezná, něco jako wow jen méně megalomanské.

Měl jsem připojených několik účtů a při přesunu mezi mapami (loading na více účtech naráz =  zátěž pro net a PC) -  odloglo mi to většinu účtů. Od té doby se nemohu připojit na server, ukazuje mi to že servery jsou vypnuté, na účtech které mi to neodpojilo jsem mohl hrát dále dokud jsem je také neodlogl.

Stručně; nejspíše jsem přetížil síť, od té doby se nemohu připojit na zapnuté servery z ŽÁDNÉHO PC v síti, restartoval jsem router, dokonce ho uvedl i do továrního nastavení, zkoušel jsem zjistit kde je chyba a na nic jsem nepřišel.

Pokud by náhodou někdo měl nějaký tip co s tím, budu velice vděčný :)

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

1 reakce

0 bodů
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)
No nepises co je to a server ,ale urcite neni tvuj nekdy to delaji servery z duvodu pretezovani jak jsis stacil vsimnout proste zabezpeceni. Prosim hod vice info.
☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
Ano, nějaké zabezpečení to je, ale právě netuším čeho, když jsem psal ticket majitelům radili mi reinstal OS, nevěděli proč mi to nejede a já v té době ještě taky přesněji nevěděl, napsal jsem jim jestli mě nemohou omylem nějak blokovat a ještě žádná reakce.

konkrétně je to http://classic.fairytale2.cz/ a přihlašování vypadá takto; tečky znázorňují vypnutý server.

http://prntscr.com/701qks

Vlevo nedostupné servery ze kterých mě to vykoplo a nemohu se připojit, napravo testovací na které nechci a ani nemohu.

Pokud to není to co jsi chtěl tak se omlouvám, moc se v serverech nevyznám, cokoliv co budu vědět dopíšu  :)
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)
hele to je asi blba otazka ale zkousel jsi to na jinem prohlizeci ? Pokud ti admini doporucili reinstal systemu tak jsou asi troch mimo ..:D Vis co udelej ted 2 veci ...Nevim co mas za OS ale jdi do ovladacich panelu a vrat si PC v case ( bod obnovy) pote si vycisti PC .... necim jako je CCleaner ten bude vejhodnejsi ...proste vsechny prohlizece co mas procisti take registry a pak napis co se stalo ... oki ...

Chyba muze byt na obou stranach, ale tak nejak se mi zda, ze to nechcou resit spravci serveru ..:D nicmene nebudu vynaset predcasne soudy, udelej ci jsem ti rekl a pak se uvidi ..

Tohle je take vtipne >>> Používáním této stránky souhlasíte se shromáždováním informací o vás. OK .. jeste jsem nic neodlikl a stejne mam cookies c PC ulozene ...
☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
No, to právě nemá smysl, nejede mi to na žádném PC v síti, zkoušel jsem 2 ntb a 2 stolní PC, XP, 2 druhy W7 a W8, s různými výchozími prohlížečemi, oni by pomohli, jen to také nejsou odborníci, nebo na můj ticket odborník nenarazil.
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)
Aha ...takze je chyba u nich a jak tak koukam na chat, tak je tam podpora na baterky ...:D ..At se ty paka podivaji zdajsi blokovany a na serveru si proklepnou chybova hlaseni uzivatele, tedy tebe ...
☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
A není možné že mě blokuje poskytovatel nebo něco takového? mělo by to být u nich?
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)
Oni jedou na PHP spis to vidim na jejich zabezpeceni mozna konfliktni IP adresy ... to zjisti oni na hostingu ...
☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
Ok díky, uvidím co vymyslí :)

Tak po týdnu reakce :D

Zdravím,
pokud se jedná o konflikt IP adres, zkus si stáhnout a aktivovat program Hotspotshield. Bude ti měnit IP adresu. Ze začátku tě připojí na USA a budeš mít velmi vysoký ping, po chvíli ti ale nabídne jednu z okolních zemí (německo, anglie) na které se lze připojit. Mělo by to vyřešit tvůj problém. U nás IP blokovaná není, prvně zkus povypínat firewall, povolit hru u antiviru.. to ti ji může blokovat, pokud to nezabere, pak tento program.
Hezký den





Související témata

+3 bodů
1 reakce 579 zobrazení
+2 bodů
1 reakce 132 zobrazení
+1 bodů
3 odpovědí 1.7k zobrazení
31.8.2014 v kategorii Počítače, internet boruvka Registrovaný (403 bodů)
+3 bodů
2 odpovědí 748 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 332 zobrazení
...