+3 bodů
818 zobrazení
v kategorii Dům a byt
Ahoj, potřebovali bychom poradit. Chceme s manželem vyměnit okna na domě. Jedná se o 8 oken. Jsme z jižních Čech. Máte nějaké zkušenosti/doporučení na nějakou firmu a rady na co si dát pozor? Děkujeme

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

6 reakce

+1 bodů
Ahoj, firem je spousta tak si zkuste rozeslat poptávky a pak vyberte co je pro vás nejlepší. Jen si pohlídejte ať pořídíte plastové profily třídy A, protože některé firmy prodávají horší profily za stejné ceny.


+1 bodů
U nás doma vybíral okna manžel. Máme okna od společnosti Vekra a jsme spokojeni. Nejvíc jsem se bála instalace, protože jsme museli vymlátit stará okna. Překvapilo mě, jaká je to rychlovka. Firma je to solidní a okna mají super kvalitu za přijatelnou cenu.
Souhlasím s Karolínou. Každopádně si zkuste poptat více firem. My jsme rozeslali poptávku asi sedmi firmám a nakonec jsme vybrali společnost Vekra. Odpověděli nám mezi prvníma a cenově vyšly v poměru s kvalitou taky výborně.
+1 bodů
dábel Registrovaný (297 bodů)
bratr nedávno nechával měnit okna na rodiném domě a po dlouhém vybírání zvolil tudle firmu http://www.slovaktual.cz/
0 bodů
Můžu se ještě zeptat jaký typ oken nejlépe volit? Asi budeme muset o výměně oken taky začít přemýšlet, ale já osobně tomu moc nerozumím a po přečtení všech těch dizkusích na netu vím snad ještě míň...

Ahoj Jano, záleží na tom, kde bydlíte. Dům? Byt? Na jakou světovou stranu máte okna? Co od oken požadujete? Není to tak lehký si něco vybrat. Já jsem si taky nevěděl moc rady, takže jsme požádali náš stavební dozor, který měl známého ve Vekře a o okna se nám spolu postarali. Ona je to fakt celkem věda, takže jsem byl rád, že jsem to mohl někomu předat a okna jsou bez problémů.

0 bodů
Ahoj Hani, mamka si nechala udělat okna, sice byli za pár šlupek, ale je to hrozný, takže bych ti doporučila dávat přednosti osvědčených firmám jako třeba vekře o která už tady psali, nepíšete jestli chcete plastový okna nebo dřevěný, protože jestli plastová, tak si pohlídat jestli je to označená A, je to silnější plast s dřevěnými zkušenost nemám, takže nevím s čim poradit, rozhodně přeju ať někoho vyberete a okna se podaří, hezký den Petra
0 bodů
Dobrý den, hledali jsme okna asi rok, než jsme se dostali až ke koupi oken, tak jsme si jednoduše dali záležet. Jinak okna co jsme měli původně dřevěné a když jsme rekonstruovali, tak jsme se to teprve změnili na plastový. Trošku jsem se obával toho jak to bude vypadat, ale překvapilo mě to jak okna vypadaj, i když se trošku změnil vzhled, tak mi ale vůbec nepřekáží, jednoduše mi to nepříjde jako pěst na oko. Cena byla celkem přijatelná, ale mohlo by být vždycky líp.


Související témata

0 bodů
3 odpovědí 1.8k zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 509 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 369 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 942 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 184 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 657 zobrazení
26.12.2014 v kategorii Dům a byt Lacík Registrovaný (264 bodů)
0 bodů
8 odpovědí 632 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 651 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 630 zobrazení
0 bodů
1 reakce 235 zobrazení
...