0 bodů
290 zobrazení
v kategorii Rostliny, zahrada Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)
Upraveno Sůwa

zadejte popis obrázku zdeOdpověď asi těžko dostanu, ale aspoň si to srovnám v hlavě. Spadlo mi to do zahrádky, nic moc nepoškodilo, ale já nemám tady vhodné nářadí a ani nevím kam s tím. Je to ve městě, nemám auto, ani lidi. Možná bych mohla zavolat někam na obvodní úřad, ale komu? Zítra se podívám, jestli nejsou popadané větve i v okolních parcích, pak bych se mohla přidat aspoň s odvozem. Byl by nějaký nápad? Děkuji. Sůwa

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

+1 bodů

Tak to zamrzí. Požádejte sousedy, příbuzné, známé nebo si pohlídejte až technické služby budou uklízet park a požádejte je. Jinak šeřík snadno obráží, takže pokud není úplně vyvrácený, půjde z něj ještě něco vytvořit. Hlavu vzhůru.

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Technické služby - to bude ono. Dík



0 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Už je to pryč, rada pomohla. Odchytila jsem na ulici nějaké chlápky s multikárou, kteří mi to za úplatu odřezali a uklidili. Dokonce tu teď projela i čisticí multikára a nic není poznat. Byl nejvyšší čas, už to mezitím urgovali z Obvodního úřadu ( ale pozdě )

inka Pokročilý (1.2k bodů)

Už včera jsem se chtěla zeptat, jak to se šeříkem dopadlo. Když se něco zchumelí, člověk se vyděsí, jak to má řešit. Ale vždycky se všechno vařešilo, že? Na tom obrázku, to je veliká paráda! (good)

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Když jsem to psala, tak jsem ještě netušila, že větší část spadla na chodník a hrozila mi pokuta. Ta "paráda" vypadala dobře jen chvíli, než by to celé zvadlo. Fakt jsem se vyděsila, protože mne nenapadalo žádné schůdné řešení. Až ta jediná rada, abych se obrátila na Technické služby mne inspirovala a pak už jsem měla to štěstí, že se tu vyskytla multikára. Chlápci byli za peníze velice ochotní, až jsem je musela brzdit, ale vůbec nelituji. Tohle byly rozumně investované penízky...(happy)



Související témata

0 bodů
2 odpovědí 303 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 207 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 292 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 299 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 644 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 352 zobrazení
22.4.2014 v kategorii Ostatní Květoslava Drutková
0 bodů
3 odpovědí 111 zobrazení
0 bodů
9 odpovědí 494 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 236 zobrazení
15.7.2014 v kategorii Rostliny, zahrada Hůlka Martin
+2 bodů
2 odpovědí 376 zobrazení
...