+3 bodů
521 zobrazení
v kategorii Diskuze
Dobrý den, komu budete dávat dárky k vánocům?  A co jim dáte? Vůbec nevím co by je potěšilo, ale zase aby to nebylo moc drahý. Budu ráda za každý nápad.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

10 reakce

0 bodů
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Nikomu :D ...neslavim vanoce a stejne si myslim ze darek by se mel davat od srdce a to ze nekoho obrdarujes by melo udelat radost hlavne tobe ...:D darky se maji davat po cely rok nejen o vanocich ... takze kdybych uz nejakej darek dal coz je nepravdepodobne ptak bych napriklad poslal nejaky penize na psi utulky atak podobne ...

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢


0 bodů
opicak Registrovaný (769 bodů)

ELL odpověděl i za mě. Nemám rád vánoce ani Silvestra ani jakékoli plánované oslavy. Už aby to bylo za mnou. Neslavím nic, nebaví mě to.

0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Budu dávat dárky, stejně jako každý rok. Budu dávat manželce, dětem, vnukům a několika přátelům. Každý dostane něco, co považuji pro danou osobu za vhodné. Upřednostňuji dárky vlastnoručně vyrobené a bývá z nich asi i největší radost.

0 bodů

Manzelce jsem objednal tyto nausnice - http://www.dioart.cz/sperky-a-moda/nausnice/nausnice-anton-heunis-alexis-alx3-05.html a synovi kterej hraje fotbal tak brankarske rukavice http://www.ksporting.cz/fotbalove-brankarske-rukavice/brankarske-rukavice-puma-junior.html
a rodicum tri denni vylet po nemecku.

0 bodů
No já mám starší rodiče po čedesátce, tak jsem jim letos objednala medicinální sladová vína a bylinné produkty na zuby a dásně na Herbadentu, přímo na jejich stránkách. Nevím, co jiného bych měla objednat, vše mají.
Na Herbadentu objednávám dětské zubní pasty od zoubkové víly bez zbytečné chemie. Je to dobrý dárek pro ženy maminky. Objednávám je občas svojí sestře pro malé holky.
0 bodů
Mrkla jsem na ten Herbadent a jsou tam skvělé tipy na dárky na bylinnou kosmetiku, koupím tchýni a mé mamce, děkuji za tip.
0 bodů
Jelikož máme tak nějak všichni všechno, tak si spíše dáváme nějaké maličkosti pro pobavení, případně něco, co ten dotyčný potřebuje. Loni se například rozbila babičce trouba, tak od nás dostala celý nový sporák. Letos bratr vyměňuje okna na baráku, tak ode mě dostane žaluzie do nich :-) Otec je např. kutil, tak ten vždycky najde nějaké nářadí pod stromkem https://www.pilanamarket.cz/rucni-naradi-2/ pro nás jsou ty Vánoce spíš o rodinné pohodě :-)
0 bodů
Pro bratra mám 2 subwoofery do auta :) https://www.bmshop.eu/p/subwoofer-30cm-xw-s1249d-boschmann
0 bodů


Související témata

+3 bodů
2 odpovědí 346 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 218 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 289 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 2.4k zobrazení
+3 bodů
4 odpovědí 347 zobrazení
0 bodů
0 odpovědí 156 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 111 zobrazení
1.1.2016 v kategorii Ostatní Havlát Petr
...