+3 bodů
588 zobrazení
v kategorii Diskuze
Máte někdo nějaký tip na dárek k vánocům pro rodiče? Nechci jim dávat nic co zahodí. Chtěla bych něco, co jim k něčemu bude nebo je potěší.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

7 reakce

0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Rodiče už bohužel nemám, tak že nemusím ani toto řešit. Vždy jsem se jim snažil dávat dárky, které by potěšily. Nikdo nedokáže tady přesně odpovědět. Nikdo nezná tvé rodiče. Ty musíš vědět, jaké mají zájmy, jaké koníčky, co by potřebovali.



0 bodů

Já jsem jim koupila víkend v tropic island, at si odpocinou poradne ;) potom mamce jeste tyto nausnice http://beyou.cz/sperky-swarovski/nausnice-swarovski/nausnice-crownheart-bile a tatkovi ochutnavku vin ve sklipku u znameho na morave.

0 bodů
Rodiče už všechno mají. Tak jim prostě kupuji bylinnou kosmetiku, hlavně i na zuby a dásně. Takovou věc využije jako praktický dárek každý starší člověk. Nejvíc jim objednávám dárkové balíčky na Herbadentu, jsou tam skvělé produkty z extraktů bylin.
0 bodů
Rodiče většinu věcí mají, tak jsem spíš na nějaké praktické dárky. Každý rok kupuji taťkovi nářadí do dílny, je stolař, tak se mu vždycky hodí. Objednávám mu to z www.pilanamarket.cz jelikož to co chce, nikde jinde není :-D Dárek pro mamku je vždycky nejtěžší. S tím mi radí přítelkyně
0 bodů
Co jim koupit nějaký společný zážitek? Já vždy na www.adrop.cz vyberu rodičům nějaký poukaz na masáž nebo na wellness pobyt a vždy si to moc užijí. S přítelem jsme byli i na degustaci koňaků a vín, super.


Související témata

+3 bodů
1 reakce 289 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 218 zobrazení
+3 bodů
10 odpovědí 521 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 346 zobrazení
+1 bodů
2 odpovědí 162 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 207 zobrazení
+3 bodů
4 odpovědí 347 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 125 zobrazení
...