+3 bodů
2.9k zobrazení
v kategorii Zdraví, krása
Dobrý den, prosím o radu, jestli se dá léčit kalcifikace ramene. Hrozí mně operace, které se chci vyhnout, chodím na masáže, cvičení, ale pořád je to málo. Děkuji Iveta

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Asi před rokem jsem měl obdobný problém. Operace byla již na spadnutí. Díky vhodnému fyzioterapeutovi, rehabilitacím a i domácímu cvičení se vše po nějaké době začalo lepšit. Byl jsem v takovém stavu,že bylo bez pomoci téměř nemožné obléknout si košili.Jelikož jsem lékařskou pomoc vyhledal pozdě, netýkalo se to jen svalů v rameni, ale i prsních a přilehlých svalů.
Dnes mám hybnost snad i lepší, než u té zdravé ruky.



0 bodů
Ahoj Ivet, mám taky kalcifikaci ramene. Včera jsem byla u Ortopeda,-pokud bydlíš v Plzni nebo bys mohla sem přijet napíšu ti kde jsem byla.
Paní doktorka mi vyšetřila sonografií a píchla injekci,-(která mi vůbec nebolela) proti bolesti a napsala mi kortikoidy BIOFENAC. 100mg.na 10dní..pak budu k ní chodit na magnety a kdyby to nepomohlo tak na laser.
Už dnes se cítím lépe. Tak neváhej, později by to mohlo přejít do chronického onemocnění..a to by mohlo být asi horší..já to odkládala asi půl roku. Tak ať se brzy uzdravíš.
 Paní doktorka má tel. 373723248..nebo email: www.pivovarovamudr.cz.


Nenalezena žádná související témata

...