+1 bodů
1.5k zobrazení
v kategorii Tato poradna Angelo Registrovaný (103 bodů)
Chceme poradnu takovou jakou ji chtějí uživatelé, proto pište návrhny na zlepšení, coliv se vám tu nelíbí, napište to. Pokusíme se to spravit. Chceme vytvořit tu nejlepší poradnu na českém internetu.

Pište jen konstruktivní kritiku. Ostatní komentáře budou smazány.

Díky za všechny podněty

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

28 reakce

+2 bodů
Třeba by pomohlo, kdyby otázky vypadaly jako otázky od lidí, které něco trápí a potřebují poradit a ne jak anketa. Taky je zajímavé, že v prosbě o názory je hned napsáno, že co se nehodí do krámu, bude okamžitě smazáno. To hodně lidí "naláká".


+1 bodů
Nelíbí se mi tato stránka http://www.czporadna.cz/bestusers
+1 bodů

Kdo chce mít nejlepší a originální poradnu, neměl by povolit uživatelům používat jako svůj avatar stejné obrázky.

Také by zde měla být možnost zobrazit i měsíční výsledky, aby na prvních místech nebyli stále jen ti uživatelé, kteří jsou tady nejdéle. smiley

+1 bodů
Přesně tak jak píše Onnisciente. Dobrou poradnu tvoří uživatelé, nikoliv malicherné úpravy stránek.

Ta prázdná místa v seznamu uživatelů na první stránce zbyla po těch, kteří mají deaktivovaný profil. I já jsem jedno to prázdné místo. Kdo nahlédne do starších otázek vidí, že tady bývaly vtipné odpovědi a přátelské ovzduší. To žádní placení brigádníci vytvořit nemohou. Ale možná majiteli stránek jde pouze o to, aby statistika stránek vykazovala velkou návštěvnost....
Když si projedete adminy, tak zjistíte, že už sem nechodí ani oni.
njn je to něco
0 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)
Ahoj...
;-)
Mám jen fomální připomínku - právě se připojuju z tabletky a ´záhlaví´ stránky (Czporadna, avatar, menu) mi zabírá cca třetinu displaye - není to fatální, jen nepohodlné...
;-)
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)
Ahooj Mowlo podivam se na to, ale muzes si zmenit vzhled pokud je tam nejaky tobe prijatelny spustil jsem funkci zmen, nicmene si myslim, ze je to zbytecne jediny ze vzhledu opravdu hezky a funkcni byl majitelem zamitnut.
☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
Angelo Registrovaný (103 bodů)
Ahoj,

díky, podíváme se na to a promyslíme případnou změnu vzhledu.
mowla Domácí (2.9k bodů)
Zdar Ell,

jak píšu - není to fatální a jinak se mi tento ´strohý´ vzhled líbí...

;-)
0 bodů
boruvka Registrovaný (403 bodů)
Nelíbí se mi vzhled.
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)
Muzes si ho prepnout v profilu ale jak jsem psal ten nejlepsi a nejvice funkcni vzhled byl tam tento http://awesomescreenshot.com/0f15ragi5b daly se menit barvy a spousty jinejch veci proste si to uzivatel mohl nastavit, ale jak jsem psal bylo to zamitnuto majitelem.
☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
Angelo Registrovaný (103 bodů)
100 lidí, 100 chutí, ale pokusíme se s tím něco udělat.

Mohla bys napsat co ti nejvíce vadí na tomto vzhledu?
0 bodů

Spodní černá lišta je zbytečně široká. Vhodnější by byla menší a ve stejné barvě jako je ta horní.

V návodu na použití se píše:

Jde zjistit kdo jak u odpovědi hlasoval?

Ano, stačí najet myší nad číslo vedle odpovědi. Zobrazí se jména které hlasovali.

Líbilo by se mi, kdyby i to fungovalo. smiley

 Souhlasím s anonymem, formulace otázky je důležitá, protože vyplňovat dotazníky se nikomu nechce. Totéž platí o odpovědích. Jestliže u otázky správná odpověď je, je zbytečné aby další uživatelé papouškovali stejnou odpověď, nepůsobí dobře. Upřednostňuji tedy kvalitu, nikoliv množství.

Když otevřu otázku, pod bodováním se text překrývá s číslem a ještě čímsi, začátek otázek je proto někdy nečitelný.

    0 bodů

    Ještě doplním: do očí bijící překlepy - a to hlavně v otázkách – tak ty by měli moderátoři opravovat, aby tato poradna nepůsobila dojmem, že je pro pomocné školy. Rovněž je zde hodně otázek vložených do špatné rubriky. I to by měl někdo přesunovat do správných rubrik.

    Dál k bodování, nezdá se mi dobré, že když dám bod za dobrou odpověď, tomu kdo ji vložil se bod nepřipočítá. Zneužívalo se toho, že se bod přičetl i tomu kdo ho dal, to je zrušeno a to je v pořádku, ale kdo si ho zaslouží, ten by ho dostat měl. Nebo aspoň přičítat bod, až když odpověď ohodnotí alespoň dva různí uživatelé.

    Borůvka má pravdu, vzhled poradny je málo zajímavý. Není možné úvodní logo občas trochu pozměnit? Je jaro, co třeba kytičku? Nebo podklad v pastelové barvě, místo té bílé s černým nápisem.

    Také přidat víc zajímavějších možností do smajlíků. smiley

    Angelo Registrovaný (103 bodů)
    Díky moc za tipy! Určitě na tom zapracujeme.

    Upraveno
    Osobne nesúhlasím, aby mi bol opravovaný príspevok moderátorom, pokiaľ príspevok samotný nie je v rozpore s pravidlami tejto stránky, zákonom a dobrým mravom.

    1  Pokud někdo nezná spisovní jazyk, nebo nekontroluje si, co v chvatu napíše,  takého člověka nenaučíte ani párem  mudrců psát správně.

    2. kategorii tvoří,  co jim to je jedno, jak se vyjadřují, na nespisovnost a překlepy nehledí

    3 pak ti, co nedají si sáhnout na svůj text, čárku změnit, vždyť to znehodnotí jejich řeč...

    4. najdůležitejší jsou ti co myšlenku v otázce hledají a odpověď nezištně napíši, co pomohou tam, kde třeba, bez ohledu, jakou řeč slyší
    0 bodů
    boruvka Registrovaný (403 bodů)
    U některých otázek je slovo ODPOVĚDĚT nalepené těsně nad reklamou.
    0 bodů
    opicak Registrovaný (769 bodů)
    Z mých reakcí, které mi zde byly i vymazány je to jasné. Vadí mi stupidní otázky Karol44. Furt dokola. Myslím si že to otráví každého, kdo sem nakoukne a vidí slezina, slezina, slezina, zánět, slezina, zánět, slezina.
    mowla Domácí (2.9k bodů)
    +1
    Opičíku - trolla nevychováš, ale stačí jej nekrmit, chcípne sám...

    ;-)
    0 bodů
    Já viděl reklamu, že tohle má být zpovědnice, ale vypadá to na čistokrevnou poradnu. Což nakonec nevadí, no. Ale teda UI je masakr, to mi netvrďte, že se tady někomu "pracuje" s webem dobře. Jsem tu tři minuty a nemám zrovna chuť navštívit web znova.
    Tohle už není poradna ani náhodou. Spousty anketních otázek a k tomu "odpovědi". Opravdové otázky spočítáš na prstech jedné ruky.
    Však to také zpovědnice je. :-) Lidé se zde honí za body a vyplňují ankety.
    0 bodů
    Celé to na mne působí jako amatérská slátanina šitá horkou jehlou. Něco je česky, něco anglicky, něco německy. Co hůř, jen u málokteré otázky je hodnotná odpověď, která by snad mohla někomu pomoci. Může sloužit snad jen jako zábavné stránky pro ty, co mají potřebu někam psát 24 hodin denně.

    Až budu potřebovat něco vědět, zeptám se raději jinde.
    Tohle ti smažou, protože je to pravda.

    Nie je dôvod mazať pravdu, pokiaľ je napísaná slušne. 

    Veď otázka bola položená, práve preto, aby sa tá pravda napísala. 

    Viac očí viac vidí.

    0 bodů
    Přejmenovat, protože toto už není poradna.
    0 bodů

    Už nic není třeba vylepšovat, jsou to super zábavné stránky smiley

    0 bodů
    Dobrý den děkuji vám
    0 bodů
    Mě se tyto stránky líbí jako zábavní portál. S poradnou to ale nemá vůbec nic společného. Admin platí lidi za vytvoření otázek a podle toho to tu taky vypadá. Směje se této poradně tříčtvrtě internetu a návštěvnost to má hlavně pro to že se lidi chodí podívat a zasmát jak to admin vede. Přiznám se že pro pobavení sem taky koukám a nestačím se divit. No hlavně že je sranda. Nikdy bych se ale na teto poradně na nic nezeptala protože je za vkládání otázek za peníze profláknutá na celém internetu.  Myslíte že ty děti co zde dávají otázky za peníze vám s něčím pomůžou?  Muhahahaha
    Mě už to ani zábavné nepřipadá. Děti vymizely, asi čekají na výplatu, odpovídá tady jen Bred a perlí nějaký divný medvídek. Moudří rádcové asi s touto společností nechtějí nic mít a rozumní lidé se tady nezeptají, když nahlédnou, pochopí.....

    Návrhy na zlepšení nejspíš ani nikdo nečetl, rozhodně se nic nezměnilo. I ta možnost volby vzhledu zde byla jen několik dní. Půjde to celé do kytek.
    0 bodů
    Led1 Registrovaný (138 bodů)
    Upraveno Led1

    Problém nie je len v majiteľovi a adminovi, problém je aj v samotných užívateľoch a v chápaní princípov stránky.

    "Tyto  stránky, budeš se divit, vytvářejí sami uživatelé svými otázkami a odpověďmi a nějaká konstruktivita může jít stranou. " s týmto možno len súhlasiť. 

    Konštruktívna kritika nie je len kritika obalu, ale aj kritika obsahu, nie kritika emotívna, plačlivá, plná spomienok a zášti, ale kritika ktorá svojim zmyslom dáva aj isté návrh na riešenie.

    Brala som túto stránku ako stránku, kde sa človek môže opýtať o radu, naučiť sa niečo, získať informácie. Nie tie žabomyšie vojny a pokusy o ovládnutie stránky svojim Egom, čo tu bolo svojho času, v čase, na ktorý dnes "pamätníci - zábudlivci" nostalgicky spomínajú ako časy dávnej slávy. Na pokec tu bol vytvorený chat, kde sa dali riešiť veci rýchlo a priamo.

    Zarazila ma tu svojho času debata o akýchsi finančných náhradách, odmenách najaktívnejším, http://www.czporadna.cz/bestusers čo podľa môjho naivného názoru je zásadný obrat v charaktere tejto stránky. Už nejde o nadšenie, ale čisto o komerciu. A to mi tu veeeľmi prekáža. Preto dobrovoľne bezplatne ochotne moderujúca Led odišla.



    Související témata

    0 bodů
    5 odpovědí 499 zobrazení
    0 bodů
    29 odpovědí 1.9k zobrazení
    0 bodů
    1 reakce 141 zobrazení
    8.8.2016 v kategorii Diskuze Adrilus
    0 bodů
    6 odpovědí 170 zobrazení
    28.12.2014 v kategorii Ostatní Lacík Registrovaný (264 bodů)
    +3 bodů
    8 odpovědí 1.9k zobrazení
    0 bodů
    7 odpovědí 221 zobrazení
    12.6.2014 v kategorii Auto moto zzzzz Registrovaný (420 bodů)
    0 bodů
    8 odpovědí 462 zobrazení
    0 bodů
    6 odpovědí 216 zobrazení
    0 bodů
    2 odpovědí 287 zobrazení
    0 bodů
    5 odpovědí 272 zobrazení
    ...