0 bodů
346 zobrazení
v kategorii Škola, příklady
Ahoj, právě řeším výběr VŠ a jsem přijatá na 2 zcela odlišné obory, přesto se nemohu rozhodnout, co by mě více bavilo, a tak hledám co nejvíce názorů a pohledů na věc.

První možností je MUNI FSS - mediální studia a žurnalistika v kombinaci s bezpečnostními a strategickými studii. Jsem z Liberce, takže Brno je pro mě trochu z ruky, nechci ale výběr školy zakládat na vzdálenosti. Předpokládám, že žurnalistika by mě bavila, mám ale strach z bezpečnostních studií, jelikož přestože mi obor přijde velmi zajímavý, můj mezinárodně-politický přehled je chabý a studium by pro mě nejspíš bylo hodně obtížné.

Druhou možností je VŠE FPH - podniková ekonomika a management. Praha je pro mě dostupnější město, ale o VŠE kolují všelijaké zvěsti a posměšky, i když stále pořádně nevím proč. Studium by mě mohlo bavit, ale trochu mě děsí, že na zkoušku je pouze 1 pokus.

Někteří říkají, že se studiem sociálních věd nenajdu uplatnění, jiní zase tvrdí, že ho nenajdu s ekonomkou, na kterou chodí každý druhý. Máte někdo zkušenosti s jedním z oborů, škol, fakult? Jaké město myslíte, že je lepší pro studentský život? Samozřejmě se nakonec budu muset rozhodnout sama, ale byla bych moc vděčná za každý postřeh a názor, který by mi mohl pomoci v rozhodování.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

4 reakce



Související témata

+2 bodů
12 odpovědí 484 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 165 zobrazení
0 bodů
9 odpovědí 297 zobrazení
0 bodů
1 reakce 166 zobrazení
25.11.2016 v kategorii Škola, příklady little_lili
+3 bodů
1 reakce 127 zobrazení
+1 bodů
0 odpovědí 102 zobrazení
28.6.2015 v kategorii Škola, příklady Jiří Švejda
0 bodů
1 reakce 126 zobrazení
0 bodů
0 odpovědí 136 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 173 zobrazení
...