Proč mi bramborová kaše pořád lepí? - Online Poradna Zdarma - Czporadna.cz

Vítáme tě na stránkách Czporadna.cz

Po registraci se staneš součástí bezva kolektivu a získáš řadu nových funkcí.

Neváhej a registruj se! >> zde <<




0 bodů
341 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo Registrovaný (161 bodů)
Nevíte nikdo čím to je? Může to být bramborami nebo dělám něco špatně já? Nepomáhá ani víc mlíka nebo másla.

Vaše reakce

Vaše jméno:
Soukromí: Vaše e-mailová adresa bude použita pouze pro zaslání těchto notifikací
Anti-spamová verifikace (Odpovězte na otázku):
Pro přeskočení této verifikace v budoucnu, se prosím přihlašte nebo registrujte.

3 reakce

0 bodů
Host (17 bodů)
Ahoj :) možná je špatně to že bramborovou kaši mixujes tycovim mixérem a ne slehacem :) ....zkus slehacem je opravdu jiná než když ji mixujes tycovim mixérem. Brambory mixuj ještě teplé a přídavej rozehřáté mléko a máslo do hustoty kterou ty uznáš za vhodnou. Teď už jen říct Dobrou chuť :)

Notice: Undefined variable: user_level in /data/web/virtuals/75104/virtual/www/qa-include/qa-base.php(646) : eval()'d code on line 38


0 bodů
Eliška
Ahoj,

já dělám bramborovou kaši tímto způsobem. Když jsou uvařené a vyleju vodu, zakryju pokličkou, aby se nezchladily. To je hodně důležité! Mám už připravené máslo, které je pokojové teploty, aby brambory nezchladilo. Mléko musí být horké, aby rovněž brambory nezchladilo.Na kaši mám takový přístroj z nerezu, ze třech dílů, který je k nezaplacení. V obchodech těžko k dostání. Potom odkryju poklici, nandám asi 3 ks brambor do trojnožky, ihned poklici zase uzavřu, aby se brambory nevychladily a chapadla dám k sobě a těmi maličkými otvory vyjedou rozmašírované brambory. Tak stále pokračuji a když mám brambory rozmačkané, ihned dám kousek másla a horké mléko. Pracuji velmi rychle, nejlépe se to dělá ve dvou. Hlavně nesmí vychladnout brambory, musí být stále horké. Potom vařechou rozmíchám brambory s tím horkým mlékem a máslem a je hotovo. Tyčovým mixérem jsem to nezkoušela, ale určitě to půjde zvládnout. Musí se pracovat co nejrychleji. Bramborová kaše je nejlepší čerstvě udělaná, ohřívat se dá, ale už to není na druhý den ono. Snad jsem Vám dostatečně poradila, i když jak se dívám na datum trošku pozdě.
0 bodů
Host (4 bodů)
Já si myslím, že je to bramborami, protože dělám kaši pořád stejným způsobem. Ohřeji si mléko a přidá máslo a někdy se stane, že se kaše lepí a někdy jí mám úplně suprovou :)


Související témata

0 bodů
1 reakce 24 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 69 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo SarkaS Registrovaný (64 bodů)
+3 bodů
1 reakce 32 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 207 zobrazení
0 bodů
1 reakce 66 zobrazení
0 bodů
1 reakce 26 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo MIKE Registrovaný (20 bodů)
0 bodů
3 odpovědí 26 zobrazení
v kategorii Zdraví, krása iva98 Registrovaný (46 bodů)
0 bodů
2 odpovědí 105 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 146 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 176 zobrazení






Top 10 nejzobrazovanějších otázek
Parkside
Zkusit
Rentier
Keci
Pan Odvárka
Kolik je palec?
Ombucman
Proč je nebe modré?
The Sims 4 čeština
Pedály v autě




11.2k otázek

29.1k odpovědí

12.4k komentářů

829 reg. uživatelů




...