0 bodů
195 zobrazení
v kategorii Příběhy ze života
Ahoj všem

máte někdo zkušenost jak reagovat a žít s vědomím, že bývalý partner provádí satanistické rituály a kouzla a přeje vám jenom vše zlé?

Děkuji za Vaše reakce.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

4 reakce

0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)
A´t klidně provádí. Problém nastane až tehdy, pokud i ty budeš věřit že to funguje.
Děkuji, máš pravdu.


0 bodů
Marie navštiv psychiatra. Buď bereš léků málo nebo špatný.
Milý anonyme, je vidět, že nevíš, o čem píšeš. Probudil ses už někdy se svou fotkou pod hlavou, počmáranou různými symboly? Ne, léky žádné neberu, myslím si, že jsem naprosto normální, jen mne už přestává bavit ignorovat to všechno a chtěla jsem vědět, jestli má někdo stejnou zkušenost, to je celé.
Chce tě jen zastrašit, psychicky týrat. Takové chlapy znám. Nenech se, ty jeho čáry nefungují.
Pokud léky nebereš tak začni. Toto není normální. Osobně bych se tě bál.
0 bodů
Ahoj , jednu věc ti poradím. Najdi toho ex - a sleduj to co dela, opakuj vse po něm a uvědomí si , ze to co dela on nema žádný význam , protože vy to tu chvíli musíte dělat lip než on . Jenom to zkuste . Dekuji
0 bodů
Milá Marie.

Nevím, jak dalece je váš partner zdatný v praktikování magie (resp. satanistických rituálů). To je velmi důležité. V magii funguje jedno pravidlo. Pokud se používá k takovým účelům, k jakým píšete, vždy se to tomu dotyčnému vrátí jako bumerang a třikrát tak hůře. Není radno si s těmito silami zahrávat. Osobně si myslím, že by jste to měla tak trochu vypustit z hlavy a nesoustředit se na to. Pokud nějakým způsobem cítíte "útok", doporučuji zkusit nějaké ochranné kouzlo. Určitě si pořiďte nilský kříž (ankch) ten je jako stvořený, aby takovýmto útokům zabránil. Pokud nic z toho nepomůže, doporučuji navštívit nějakou osobu, která je v tomto směru erudovaná a ta vám zajisté pomůže. Nicméně si stejně myslím, že je to pouze vyhrožování ze strany partnera a snaha o to vás vyděsit a vydeptat.
Děkuji za reakci. Expartner koketuje s "čarováním" již přes dvacet let, přestože se snažím zachovat chladnou hlavu, nedá mi to, abych občas nezačala přemýšlet, zda je možné, aby s tím něco či někoho ovlivnil. Jak jsem již psala výše, není nic příjemného, když zjistíte, že máte v čele postele schovanou svoji fotografii s černými symboly, kterým nerozumíte :-) Dal mi ji tam v době, kdy měl ještě přístup ke mně domů. Spálila jsem ji a snažím se namluvit si, že jsem nežila přes dvacet let s magorem, že měl ji lepší stránky....


Související témata

0 bodů
4 odpovědí 294 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 352 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 280 zobrazení
26.9.2015 v kategorii Společnost Ludvík
+3 bodů
1 reakce 194 zobrazení
10.9.2015 v kategorii Ostatní Jiráková Anna
+3 bodů
1 reakce 417 zobrazení
+1 bodů
3 odpovědí 221 zobrazení
15.8.2015 v kategorii Zvířata Rychtule
+1 bodů
1 reakce 382 zobrazení
+1 bodů
1 reakce 583 zobrazení
3.7.2015 v kategorii Auto moto krajicc
0 bodů
2 odpovědí 231 zobrazení
4.12.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
...