0 bodů
400 zobrazení
v kategorii Příběhy ze života
Potřebuju nutně poradit. Mám kluka se kterým jsem skoro už 2 roky. Cítím ale, že ve vztahu něco chybí a stal se z něho spíše stereotyp. Asi před měsícem jsem se seznámila s kamarádem. Psali jsme si už delší dobu (přítel o tom nevěděl a neví, je strašně žárlivý, vůči každé podobné věci), a nakonec jsme se i setkali. Poznali jsme se a zjistili, že si rozumíme. Pak jsme se setkali znovu a potom se mě zeptal, jestli k němu nechci příště zaskočit a podívat se na nějaký film. Souhlasila jsem. Při dalším setkání jsme byli tentokrát u něj doma ale všechno bylo v pohodě. Pak jsem jednou u něj přespala, potom znovu ale tentokrát to zašlo do jiných zákoutí. Vyspala jsem se s ním dvakrát během jedné noci. Nejprve jsem měla výčitky svědomí, na druhou stranu mi to ale nevadilo a klidně bych si to zopakovala. Od posledního setkání moc spolu nemluvíme, vůbec nevím co se stalo. Neudělala jsem nic špatného, byli jsme oba pro to, co se stalo a s tím nápadem přišel on. Nejhorší na tom je, že ho mám fakt ráda a to možná nejenom jako kamaráda. Zároveň ale nechci podvádět svého kluka. Jsem strašně zmatená, neustále na něj myslím, chybí mi, jsem smutná a neznám východisko. Dnes jsem mu napsala zprávu, jestli nemá někdy čas na pokec ale neodpověděl mi. Má to s ním vůbec cenu, když vím že o vztah nestojí a raději si užívá? Co a jak mu to mám říct?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)
A co chceš poradit?  Nikdo z nás nezná nikoho z vás, ani další okolnosti. To si budete muset vyříkat a rozhodnout mezi sebou.


0 bodů
dábel Registrovaný (297 bodů)

udělej to radikálně rozejdi se ze žárlivcem takovej vztah je cesta do pekel

dále se rozejdi i stim co o tebe přestal mít zájem asi se nabažil a hledá jen další dobrodružství

a najdi si někoho novýho kdo nebude žárlivej a bude mít o tebe zájem smiley

Přítel není případ extrémního žárlivce, akorát má nadměrnou kontrolu nad vším co dělám. Co se ''kamaráda'' týče, nechodila jsem s ním. Jen se naše ''přátelství'' vymklo kontrole. A i když vím, že o vztah nestojí, chtěla bych aspoň s ním zůstat pouze jako kamarádka bez nějakých výhod. Ale vypadá to, že ani o to nemá zájem. O to horší, že si teď připadám jako použitá věc i přesto, že jsem mu věřila...
dábel Registrovaný (297 bodů)

no já bych neunes aby na de mnou měl někdo nadměrnou kontrolu takovýho partnera bych v cuku letu kop do riti angry



Související témata

0 bodů
1 reakce 362 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 405 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 554 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 534 zobrazení
+1 bodů
9 odpovědí 303 zobrazení
...