0 bodů
743 zobrazení
v kategorii Zvířata
Chtěla bych se na ně podívat je to takový můj sen. Za každou odpověď děkuji.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

+1 bodů
Co dodat .... Vydra je chráněný živočich, Led a Bred také. Když udělá chybu zadavatel, tak se to tady nechá svítit. Když se zmýlí Bred, tak se to opraví, když Led, tak se to vymaže .....
Led1 Registrovaný (138 bodů)
Vaše otázka místo odpovědi nesouvisela s otázkou "kde lze spatřit vydry", podobně jako i tento váš příspěvek, načež hned navázal uživatel onnisciente. Vaše příspěvky nejsou smazány, Jsou jen skryté, čekají na rozhodnutí administrátora..
Pokud nesouhlasíte s mým rozhodnutím, napište majiteli této stránky, který může rozhodnout o jejich případném znovuotevření.
.
Vzhledem k množství vašich příspěvků je škoda, že jste se dosud nezaregistrovali. Mnohé vaše příspěvky jsou opravdu zajímavé.


–1 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)
Upraveno Led1
Takových lokalit bude celá řada. Osobně jsem vydru viděl na Šumavě a v Jeseníkách, také v Beskydech a na Vysočině. V současné době tvrdí odborníci, že je na 70 - 80 % území republiky. Je to ale dosti plaché zvíře.
Led1 Registrovaný (138 bodů)

Váš příspěvek není k otázce. To, že jste dal "palec dolů" u Bredovej odpovědi, jen ukazuje na vaši neochotu zde pracovat ve smyslu pravidel této stránky.
.
Pokud budete nadále na této stránce mít příspěvky odporující pravidlům této stránky, osočovat a útočit na kteréhokoli z uživatelů této stránky, budete mít zablokován přístup. Berte to jako výstrahu!

LED1 pověřená majitelem stránky moderováním tj.aj udržováním pořádku mezi uživateli ve smyslu mezilidské slušnosti a pravidel této stránky.

Led1 Registrovaný (138 bodů)

nechávam tento váš komentár ako ukážku nevhodného správania na tejto stránke.



Související témata

0 bodů
1 reakce 323 zobrazení
0 bodů
1 reakce 360 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 286 zobrazení
0 bodů
1 reakce 196 zobrazení
0 bodů
1 reakce 122 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 879 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 349 zobrazení
21.5.2014 v kategorii Ostatní Paša
0 bodů
0 odpovědí 137 zobrazení
...