0 bodů
1.1k zobrazení
v kategorii Finance podnikání

Ahoj, chtěla bych si vyřídit úrazovou pojistku, hraju závodně volejbal a tam máme furt něco – zápěstí, kotníky atd. V nabídkách se moc neorientuju takže bych se ráda s někým poradila. Když jezdím na tréninky, tak jezdím tramvají kolem pobočky Partners, kamarádka co se mnou hraje, tak mi říkala, že její rodiče od tamtaď mají poradce a jsou s ním spokojení. Jaké máte zkušenosti s poradci a máte konkrétně někdo od nich poradce, je to ok? Díky smiley

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

10 reakce

+1 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)
Chceš se pojistit, nebo získat finančního poradce?


+1 bodů
Krásná reklama. to nikomu nevadí?
Nikomu jsem reklamu dělat nechtěla, pouze jsem se veřejně zeptala na názor i ostatních lidí.
+1 bodů
Podle mě by vám měl dokonce i váš tým(trenek) nebo nějaká oprávněná osoba zařídit něco podobného. Jelikož sport děláte závodně, nevím jestli je to tak ještě dnes, ale pamatuji si, že manžel to řešil s trenérem syna když byl mladší a hrál závodně fotbal.
0 bodů
Řekl bych, že to k sobě má dost blízko, takže tím slečna nic nezkazí. Já tedy pře finanční poradce řešil hypotéku na byt, ale samozřejmě se mě taky nezapomněl zeptat, jestli nepotřebuji nastavit nějaké pojištění třeba pak pojištění domácnost, kdyby se mi náhodou stalo nevím coo. Mám pojistku na blbost, ale tu jsem si vyřizoval sám. Takže ohledně pojištění s nimi neporadím, ale když budete chtít od nich sjednat hypotéku, je k tomu můžu doporučit.
0 bodů
Ahoj :) Já osobně zkušenost nemám ale můj bývalý přítel hrál závodně taky volejbal a pamatuji si, že přesně jak píšeš pořád něco, kotníky, kolena a několikrát si stěžoval i na bolesti ramene, který měl teda špatný už dlouho. Bavili jsme se spolu o úrazovku právě kvůli tomu, že by to nebylo od věci kdyby se mu něco stalo aby byl alespoň nějak krytej, protože ještě normálně chodil do práce a pracoval jak jinak než rukama. Já jsem tam sním osobně nebyla, ale vím, že byl právě u finančního poradce od partners, protože jsme sami moc nevěděli kam jít a jaké mu zařídit. Jaké teď konkrétně má to bych ti kecala.
0 bodů
Nechával jsem si dělat úrazovko už docela dávno, a mám to přes partners. Chlápek co to semnou zařizoval mi vyjednal i pěkné spoření. Nevím jestli tam pořád ještě pracuje abych ti když tak dal kontakt, ale za mě ti klidně doporučím, za zeptání nic nedáš. Jde o to jak ti i tn člověk sedne a jak se ti sním bude spolupracovat.
Souhlas. My jsme měli několik let jen stavební spoření a až po schůzce s paní z partners a vypracování našeho finanční plánu jsme dostali radu na hypotéku o kterou jsem chtěli žádat ještě chvilku počkat a teď jsem rád že jsme tak udělali. Nevyplatilo by se to, jen jsme přišli o tehdá o vyhlídnutý byt což nás v tu chvíli mrzelo.
0 bodů
Přímo uzarovko nemám, ale je spousta pojistek kdyby cokoliv. Přes partners jsem si nechával upravit svoje měsíční investice, které se mi po schůzce zjevili za totálně nevýhodné a to nepřeháním. Takže pro mě volba kterou jsem dostal doporučeně od známé jedině dobrá. Je dobrý nebát se toho a hodit předsudky stranou, čím víc se otevřete a bude komunikovat tím víc vám pak dotyčný je schopný nabídnout. Ted mluvím konkrétně o partners.
0 bodů
Jestli takhle závodně sportuješ, tak by bylo lepší jít do životního pojištění podle mě, urazovko ti jistí jen úraz a je fakt, že co vím já tak to partners moc nedoporučují. Měl jsem to totiž podobné kvůli fotbalu, často jsem měl v háji vazy v třísle a jistota je jistota. Jde i o to na koho narazíš, vyzjistil bych si co nejvíc info o konkrétním člověku aby si věděla, čím se nejvíc zabývá, mají tam víc lidí co vám dokážou poradit.
0 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)
Asi takto - pokud jsi ochotná platit za služby, které moc nepotřebuješ a řídit se názorem člověka, kterému jde nikoli o tvůj prospěch, ale o tvé peníze, obrat se na 'poradce'...

Osobně bych si probral nabídky pojišťoven sám, pokud bych nebyl gramotný, zeptal bych se vzdělanějších spoluhráčů či trenéra...

;-)
Souhlasím s vámi v tom, že kdybych nevěděla tak bych se obrátila na trenera, nebo spoluhráče jak už tady někdo psal, ale na druhou stranu služby poradců co já vím, jsou zdarma, tam je provize od bank, tím pádem za služby by neplatila....
Vzhledem k tomu, že poradce mám už 5 rokem, tak vím, že jeho služby jsou bezplatné. Nevím kteří si berou peníze, ale náš pan Kubík z partners, si od nás nikdy nic neřekl. Jejich provize jsou z toho kolik smluv dokážou podepsat, a jediné co chtějí jsou kontakty, což je naprosto logické. Nevyjímaje to, že nám pomohl se začít připravovat na důchod, který jak jistě všichni víme jednou bude opravdu úsměvný, než aby nám nějak ulehčil stáří.
mowla Domácí (2.9k bodů)
Zdarma???
Nejdražší bývá právě to, co je prezentované "zdarma"...

:-)))

Uvědom si, že ten poradce žije z peněz, které ty zaplatíš bance/pojišťovně - takže, zcela logicky, doporučuje (prodává!) to, co mu nejvíce vynese - bez ohledu na zisk klienta...

Takže - kdyby sis nabídky byl schopen přebrat sám, měl bys je levnější.
Takto za služby platíš - OK, tvé rozhodnutí.
Problém je, že velmi pravděpodobně platíš za nevhodné služby anebo příliš mnoho - ale to je tvůj problém...
mowla Domácí (2.9k bodů)
Alieno  -  a kde myslíš, že se berou peníze na provize???

Ty se asi ´líhnou´, ne?
Samozřejmě, že jde o peníze, které klient zaplatí bance/pojišťovně - a ta se o ně, poté, s poradcem podělí (primárně za získání ´ovečky´).

;-))
0 bodů
Zeptala bych se té kámošky na konkretního člověka. Co jsem slyšela , tak je vždycky dobrý člověk na doporučení. Za ty služby po tobě partners budou chtít 10 lidi, které jim doporučíš, že by mohli mít taky zájem o jejich služby. Já jsem to ze začátku moc nechtěla, přišlo mi to takový, že ty lidi budou otravovat, ale ono pak půlka z nich na schůzku šla, jelikož sami ani nevěděli co jim vlastně vůbec nabídnou a pak když jsme si volali, tak naopak. Jestli víš co vlastně chceš a ještě se takhle věnuješ sportu, tak už jen kvůli sobě bych to řešila. Mám spoustu kámošů, který se sportem museli skončit, kvůli úrazu a neměli z toho ani korunu.


Související témata

0 bodů
4 odpovědí 439 zobrazení
0 bodů
8 odpovědí 402 zobrazení
+3 bodů
3 odpovědí 1.4k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 657 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 522 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 988 zobrazení
0 bodů
0 odpovědí 359 zobrazení
0 bodů
20 odpovědí 6.2k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 488 zobrazení
...