0 bodů
486 zobrazení
v kategorii Příběhy ze života
S přítelem bydlím u jeho rodičů. Přítel si to tak přál, tvrdil, že to má své výhody. To mu nepopírám. V jeho rodině se cítím nechtěná, tento pocit mám obzvlášť z jeho matky. Platím za nájem, pomáhám v domácnosti a celé se zdržují v našem pokoji. Nevím čím jsem si zasloužila to odmerene chování že strany potenciální tchyně. Příteli jsem vše řekla, údajně si to zkresluju. Jenže ona se před pretvaruje a hraje si na tu nejlepší maminku na světě. Poraďte mi prosím.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

5 reakce

0 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)
Tchyně bývá "odměřená"  leckdy (ne nadarmo se říká - tchýně a uzený...).
;-)
Na druhou stranu - podle toho, co píšeš, soudím, že tvůj přítel je ´mamánek´  - a pokud se nechceš stát jeho druhou pečující matinkou, odstěhuj se a najdi si přítele jiného.


0 bodů
Tchýně - tchoř a svině,jen pro odlehčení :) ... po rozkódování tvého dotazu (pár slov nedává smysl :) ) to vypadá jak už psal zde kolega/yně to bude možná "mamánek" .. z pohledu tchýně si potencionální hrozba, která se jí snaží "ukradnout" jejího synáčka, její poklad o který se starala celý život.. najednou se objevila jiná žena, která by ho měla mít pouze pro sebe a role matky se stává vedlejší.. pokud si to chlapec nedokáže vyřídit se svou rodinou sám, dát najevo že jeho matka již není jediná žena v jeho životě, tak je to docela problém .. pokud nepomůže upřímná rozmluva s tchýní a přítelem, tak si dát pivečko a "klidit" se stranou, celkově..
0 bodů
Bydlet s rodiči at už jednoho nebo druhého mi přijde velmi neštastné.
0 bodů
dábel Registrovaný (297 bodů)
dej přítelovi na vybranou bud své bydlení nebo rozchod

bydlení u rodičů neni dobrej nápad nikdy se to nezlepší a ty budeš jen víc a víc neštastná


Související témata

+3 bodů
5 odpovědí 342 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 168 zobrazení
0 bodů
1 reakce 135 zobrazení
26.9.2016 v kategorii Ostatní PetasLo
0 bodů
3 odpovědí 424 zobrazení
0 bodů
1 reakce 197 zobrazení
+1 bodů
1 reakce 151 zobrazení
+1 bodů
3 odpovědí 134 zobrazení
...