0 bodů
215 zobrazení
v kategorii Právo a zákony
Dobry den chci se zeptat manzel je be vezeni na rok a nyni ma narok zadat o pulku ale uz v minulosti na pulku sel. Muslite ze mu vyhobi i ted? Dekuji  Sumberova

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

1 reakce

0 bodů
O tom nikdo z nás tady nerozhodne a ani to neovlivní. O tom rozhodne soud a jeho rozhodnutí nelze předjímat. Záleží na mnoha okolnostech.

  Já osobně bych ho na půlku nepustil, jak vidět dopouští se trestné činnosti opakovaně, tak bych mu raději ještě přidal.
Další co se narodil se zlatým nočníkem u zadku, popř. smířený otrok, jedno či druhé = katastrofa.. Mno záleží na tom co udělal.. každopádně je tendence spíše nezavírat lidi. Tudíž při troše štěstí ho mohou pustit, každopádně zkusil bych to. Jinak neodsuzuji nikoho za nic, soudce bych mohl dělat, ale v životě nepřipadá v úvahu. Soudit může pouze Bůh. Už vůbec né nějaký zkorumpovaný zamindrákovanec v taláru, který má na krku tolik, že by mu to mělo srazit vaz.. Pro mě je každý nevinný, protože nikdo se zde nerodíme, s úmyslem skončit za mřížemi, každý chceme být úspěšní a prožít spokojený a příjemný život. Život zločince je ubohý a nelze srovnat se spořádaným naplněným životem. Navíc je vědecky dokázáno studiemi na dětech, kde bylo jednoznačně prokázáno, že člověk je primárně nastaven být dobrý, volit dobro, a zavrhovat zlo.. Takže pokud je někdo něčím vinen, jsme to my všichni, odsouzený je pouze naší malichernou obětí. Kterou ještě navíc trestáme..




Související témata

0 bodů
1 reakce 161 zobrazení
17.5.2016 v kategorii Právo a zákony anonym
...