Jaké prkénko do kuchyně? - Online Poradna Zdarma - Czporadna.cz

Vítáme tě na stránkách Czporadna.cz

Po registraci se staneš součástí bezva kolektivu a získáš řadu nových funkcí.

Neváhej a registruj se! >> zde <<




0 bodů
278 zobrazení
v kategorii Dům a byt Lena

Jaké máte v kuchyni prkénka? Dřevěná, nebo plastová? Jaké mám koupit. Na maso, zeleninu.

Vaše reakce

Vaše jméno:
Soukromí: Vaše e-mailová adresa bude použita pouze pro zaslání těchto notifikací
Anti-spamová verifikace (Odpovězte na otázku):
Pro přeskočení této verifikace v budoucnu, se prosím přihlašte nebo registrujte.

6 reakce

+1 bodů
Registrovaný (402 bodů)

Já mám prkénka plastová, dřevěná a bambusová. Dřevěná na maso, plastová na zeleninu a bambusová na všechno. Maso nejraději naklepávám na dřevěném. Plastová prkénka jsou sice dobrá, dobře se myjí, ale jsou brzo poškrábaná. Kupuji je v Tescu, stojí okolo 30 korun, tak když ho po půl roce vyhodím, tak mi to není líto. Bambusová mám nejraději.


Notice: Undefined variable: user_level in /data/web/virtuals/75104/virtual/www/qa-include/qa-base.php(646) : eval()'d code on line 38


0 bodů
Registrovaný (73 bodů)

Plastova prkenka a s odtokovymi kanalky dokola, aby pripadna stava netekla po lince.

0 bodů
Registrovaný (158 bodů)

Já dávám přednost těm plastovým. Bohužel dnes už se těžko shání ta kvalita, která byla před deseti - patnácti lety. Byl to hodně silný a odolný plast. Dobře se to mylo. Nebyla levná, tenkrát kolem tří stovek, ale vydržela a byla stále pěkná. Pak jsem ho já husa vyhodila, protože jsem si koupila bambusové v Penny. Do půl roku se to rozlepilo na kousky a to jsem ho nikdy nedávala do myčky. Účet jsem si neschovala, protože mne ani ve snu nenapadlo, že by se prkénko rozbilo. Reklamaci nepřijali. Dřevěná nemám ráda, protože ta, co se dají běžně koupit, nejsou z tvrdého dřeva a musí se pod maso dávat folie při naklepávání, jinak se šťáva z masa vcucne do prkénka. Kdysi jsem viděla v jedné hotelové kuchyni, že kuchaři namáčeli paličku do vody když naklepávali maso a to měli opravdové řeznické špalky z tvrdého dřeva. (Z měkkého totiž po delším používání se drolí malé částečky dřeva a ty vklepáváme do masa, tak mi to vysvětlovali.) Snad nejhorší jsou ta prkénka z vroubkovaného materiálu, co jsou na něm všelijaké obrázky. Vypadá to jako sklo. Nože na tom skřípou a tupí se. Velice nepříjemný pocit při práci na tomto prkénku. Také jsem si ho totiž koupila, protože se mi líbil obrázek. Okamžitě putovalo do popelnice. Ale vím, že ho mají i některé mé kamarádky. Jenomže zrovna ty toho moc nenavaří a mají to jako barevný doplněk do kuchyně.

0 bodů
Domácí (4.3k bodů)

Používám zásadně prkénka dřevěná, nebo bambusová. Umělohmotná nikdy.

0 bodů
Domácí (2.9k bodů)

Nejlepší jsou dřevěná (jasanová, např.) nebo bambusová.
V plastových, v ´naříznutých´ místech, dochází k ´uzavření´ zbytku krájené potraviny a jeho hnití.

–2 bodů
Karl Von Bahnhoff

Mám dobré zkušenosti s tímto .)

Registrovaný (970 bodů)

Co to ma Sakra bejt ......!!!! ?...

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
Pokročilý (1.2k bodů)

To je prkýnko na wc, třeba ho "Karl Von Bahnhoff" používá....... (puke)



Související témata

+1 bodů
4 odpovědí 266 zobrazení
v kategorii Dům a byt Aneška
+2 bodů
4 odpovědí 121 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 126 zobrazení
+1 bodů
2 odpovědí 69 zobrazení
v kategorii Zdraví, krása Patressko
0 bodů
7 odpovědí 190 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 451 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 230 zobrazení
+3 bodů
4 odpovědí 40 zobrazení
v kategorii Ostatní Jitule
+3 bodů
1 reakce 46 zobrazení
v kategorii Ostatní gusta
+3 bodů
2 odpovědí 33 zobrazení
v kategorii Ostatní andrea687






Top 10 nejzobrazovanějších otázek
Parkside
Zkusit
Rentier
Keci
Pan Odvárka
Kolik je palec?
Ombucman
Proč je nebe modré?
The Sims 4 čeština
Pedály v autě




11.5k otázek

29.5k odpovědí

12.5k komentářů

1.4k reg. uživatelů




...