0 bodů
773 zobrazení
v kategorii Společnost

Dá se na tom zbohatnout?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

7 reakce

+4 bodů
Bohemica Registrovaný (256 bodů)
Upraveno Bohemica

Jistě že se dá zbohatnout!
Někteří ti magnáti si často mohou dovolit platit i léčebný pobyt v zařízení pro ně určených.
Odpovím otázkou: Znáte někoho (kohokoliv i z doslechu), kdo by zbohatnul na výherních automatech kromě jejich majitelů a provozovatelů?



+4 bodů

Zbohatnout se nedá, ale všichni kdo hrají, si to myslí.

+3 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Hraním se zbohatnout nedá...
Nelze - ´dlouhodobě´ ani vyhrát, automaty jsou tak nastaveny...

+2 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Nikdy. Zbohatnout se nedá. Zvláště ne pak pravidelným hraním.

+2 bodů
zzzzz Registrovaný (420 bodů)

Já to hrála jedenkrát v životě:-)) Hodila jsem tam ze srandy 10kč a vyhrála přes 2000kč:-)))

Už nikdy jsem tam nehodila ani korunu, protože vím, že takové štěstí se neopakuje.-)))

Chodím občas za kámoškou do herny na kafe a tam chodí pán, má velký sešit, pastelky a zapisuje si ty točení, co mu přijde, píše si to pěkně barevně, každé otočení, dělá to prý už pár let, a minule mi říkal, že už pochopil ten systém:-)))DDDDD

Nepovažuji to za nemoc, je to slabost:-((
(sun)

0 bodů

čau, hele hraním výherních automatů se moc zbohatnout nedá, pokud teda zrovna nevyhraješ nějaký jackpot. Já si občas jen tak zahraji zadarmo na internetu, je to takové odreagování. Včera jsem zrovna četl zajímavý článek o těchto jackpotech. Celkem zajímavé, podívejte se na 11 nejvyšších výher v historii offline výherních automatů. Zajímavé čtení, abych vám pravdu řekl, jsou to opravdu obrovské částky. 

Pokud chcete hrát automaty, nehrajte v kamenných hernách, automaty jsou tam nastavené, tak aby vás obraly. Spíše si zahrajte automaty online zdarma, tím nic neztratíte. Já osobně nejraději hraji automat sizzling hot zdarma. Už jsem na něm odehrál spousty hodin a pořád mě baví, je takový jednoduchý, ale zároveň velice chytlavý. Pokud budete hrát za peníze, vždycky si dávejte pozor, aby to nesklouzlo k závislosti. 

Přeji hodně úspěchu. 

0 bodů

pokial ja viem a co som si ja cital, tak na utomatoch velmi nie, skor na blackjack alebo poker. Napriklad na blackjack-u pocitas karty a ked ta pri tom nechytia, vies si dost dobre zarobit. Alebo poker je tiez strategicky, existuju aj rozne strategie, ktorymi mozes vyhrat, cital som si niekotre a vyzeraju doveryhodne. 

Ale zase je tu taky pripad, ked yrusny hacker prisiel na to ako funguju automaty a vymyslel aplikaciu, ktora ludom vravela kedy asi by mali zastavit automat aby vyhrali vacsiu ciastku. Vraj mal na to aj inyhc ludi, ktori navstevovali kasina a robili to po tajomky, ale nakoniec ich odhalili.. to som si cital. Celkom zaujimavy clanok, pobavil som sa dobre 



Související témata

0 bodů
2 odpovědí 228 zobrazení
0 bodů
1 reakce 143 zobrazení
0 bodů
1 reakce 179 zobrazení
11.5.2014 v kategorii Multimédia a hry boruvka Registrovaný (403 bodů)
+1 bodů
8 odpovědí 335 zobrazení
...