Proč se dává trojobal? Stane se něco když ho obalím jen vejce a strouhanka?
Osobně trojobal nepoužívám.Den předem naložím plátky masa do tatarské omáčky.Těsně před smažením důkladně obalím pouze ve strouhance.
Mouka drží vejce a vejce strouhanku. Ještě jsem to nezkoušela. Zkuste tak 1 řízek obalit a uvidíte.
Hm, máte pravdu s moukou to vejce lépe drží. Když se nedá do mouky, tak není tolik vysušený a vejce tak nedrží.
Tak to zní hodně dobře. V tatarce je ocet který rozloží to maso, takže předpokládám že bude pěkně křehké je to tak? Super nápad. Až budu vařit řízky tak to použiji také
Ano,jsou opravdu křehké.
Já jednou viděla v TV, Troškovy řízky. Pan troška vůbec nepoužívá mouku, nasolené a naklepané řízky obalí ve strouhance, pak ve vajíčku a dá smažit. Od té doby je tak dělám...(sun)
CZPoradna.cz