Anonym snad sranduje. Kung pao je jakoby čína, ale je lepší než čína. A to zvláště v čínské restauraci! Zkuste si kung pao objednat u obsluhy "jakoby čínu".
Jinak už jsme zažili a požili vícekrát drůbeží KP ve více restauracích, a každé bylo jiné chuti a kvality. A každý má jinou chuť. Když 10 kuchařek udělá svíčkovou, také každá bude jiná.
Já bych si napoprvé nedával něco pikantního. Kung pao obsahuje i čili papričky, které se sice většinou nejedí, ale čili je tam poznat. Čínský kuchař má jinou míru jako našinec. Další postřeh, některé KP obsahuje i arašidy. Někdo je na ně alergický. Já osobně mám nejraději vepřové Li-Ti se sladkou omáčkou. Ovšem také s čili. Nebo některou kačku. Také jen nudle.
Pro představu odkaz na nabídku, zkuste si vybrat.
http://www.cina-ostende.cz/menu2.htm