0 bodů
3.8k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Je děsně řídká

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

5 reakce

+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Dušenou cibulkou, do ´světlehněda´.
:o
Proč´s tam dával tolik vody???



+1 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Co třeba nezahušťovat, ale nechat vykapat přes plátno v cedníku?

0 bodů
Briketka Registrovaný (498 bodů)

Co zkusit krapet mouky, nebo zakysané smetany či dvě vejce (think)

0 bodů
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Hrachem ....no nic nevesej hlavu ...nakrajej na kosticky rohlik nebo housku ...do panve dej trosku oleje a pecivo trochu osmaz ...(giggle) Budes mit vybormou hrachovou polevku ...nikdo nepozna rozdil ....urcite na okoli udela dojem ...(giggle)

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
0 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Rozškvařit kostičky špeku, v polovině času přidat cibulku, celé pěkně do světle zlatova, přidat hladkou mouku=jíška. A paráda!



Související témata

0 bodů
1 reakce 272 zobrazení
0 bodů
8 odpovědí 3.4k zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 1.1k zobrazení
0 bodů
1 reakce 117 zobrazení
0 bodů
1 reakce 431 zobrazení
0 bodů
1 reakce 529 zobrazení
0 bodů
1 reakce 506 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 14.7k zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 526 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 907 zobrazení
...