0 bodů
3.2k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Než osmažím poslední bramborák tak je těsto černé. Existuje na to nějaká rada?. Díky

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Do těsta musíš dát mléko - a pokud je skladuješ, musíš zamezit přístupu vzduchu - mně vydrží bez zčernání i dva dny (dýl nevím, vždycky se dříve snědlo).
:o



+1 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Moje zkušenost je taková, že raději udělám bramboráky ze všeho těsta. Při jedné práci, jednom poprskaném sporáku a jednom větrání a pak na suché pánvi přihřeju, než schovávat řídnoucí, černající těsto, ze kterého jsou spíše amolety, než palačinky.

+1 bodů

Povrch těsta stačí posypat moukou a před smažením to rozmíchat a placky tak budou i křupavoučké.

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

To je zajímavé, určitě vyzkouším. :D



Související témata

+3 bodů
2 odpovědí 593 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 479 zobrazení
+2 bodů
1 reakce 355 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 2.6k zobrazení
0 bodů
1 reakce 529 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 525 zobrazení
+1 bodů
4 odpovědí 269 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 1.2k zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 2.2k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 210 zobrazení
...