0 bodů
1.2k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

To se jen zakopou do popelu? Do žhavého přímo asi ne co?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

+2 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Nejlépe se brambory pekly v ohních, když se pálila bramborová nať. Toto palivo vydývalo ne příliš mnoho tepla a popel vydržel hodně dlouho tak akorát teplý.

mama Pokročilý (1.2k bodů)

Brede, také si na to pamatuju, pak jsme jen brambory sloupli a jedli. Někdy byly i popálené prsty, jak se z brambor kouřilo.....(coffee)



+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Musíš si udělat dost velký ´kopec´ popela a do něj je pak zahrabeš - ne přímo do ohně, ale ne do popela vychladlého.
Vyzkoušej - uvidíš.
Každopádně je to dobrota.



Související témata

0 bodů
3 odpovědí 208 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 476 zobrazení
+1 bodů
2 odpovědí 221 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 283 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 859 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 2.0k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 1.1k zobrazení
22.8.2014 v kategorii Kutilství, návody Kudrna František
0 bodů
4 odpovědí 1.1k zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 579 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 483 zobrazení
...