0 bodů
637 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Jaké existují způsoby?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

1 reakce

+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Jasně - mnoho způsobů...
Při málokterém ´vaření´ se tak může ´laik´ tak vyřádit, jako při nakládání masa.
:o
1. kup maso, spíše prorostlejší a podle druhu je nakrájej
2. připrav si marinádu - olej, koření, sušené*) bylinky (zelenina...), hořčice, worchester, sojovku, tabasco.... - samozřejmě, že podle chuti - nemusíš všechno
:o
3. maso nalož - opět podle druhu, na den, dva, čtrnáct... - do chladna a temna
Pokud jsi to ještě nedělal, najdi si na netu nějaký recept (některý ze stovek, možná tisíců) - ale brzo zjistíš, že improvizace (podle vlastní ´chuti´) je nejlepší.


*) čerstvé koření, bylinky či zeleninu můžeš použít jen tehdy, když nakládáš na krátkou dobu - brzy začnou kvasit a maso se zkazí





Související témata

0 bodů
3 odpovědí 1.1k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 7.6k zobrazení
+2 bodů
3 odpovědí 391 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 461 zobrazení
14.4.2014 v kategorii Vaření, jídlo Vašek Příhoda
0 bodů
5 odpovědí 14.7k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 1.6k zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 303 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 553 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 1.4k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 918 zobrazení
...