Na trhu je spousta nádherných kedluben. Jak je upravujete, vaříte vy? Dají se kedlubny nějak nakládat, zavařovat? Vím, že je spousta receptů, stačí jen poklikat, ale já chci vědět vaši zkušenost, váš ověřený recept.
Já zkusila jeden kedluben přidat do bramboráků, jinak z nich dělám asi, jako všichni jen to zelí :)
mrkla jsem teď na net, dá se to zelí zavařit s křenem to by byla dobrota, ale já to neumím..
Také znám a dělám kedlubnové zelí, je moc dobré. Jinak snad nastrouhat s ředkvičkou, přidat tatarku nebo jogurt a udělat studený salát.
To je dobrý nápad a zkusím :)
Tatarku si přidávám do kupovanýho bolehošťskýho zelí to je taky moc dobrý, nejdřív vypiju tu vodičku z pytlíku a pak postupně jím to zelíčko, jako salát :)
Briketko, to zelí je bílé nebo červené? Myslím, ta tatarka s červeným zelím by možná nebyla pro mně tak kyselá, ale zní to chutně.
Bolehošťské zelí bílé to kupuju i na zelňačku víš :) ale, když vypiješ tu šťávičku a dáš si tu tatarku už Ti kyselý připadat nebude uvidíš :)
Tak díky. (y)
Já je uvařené obaluji jako řízek a smažím. Jsou výborné :)
CZPoradna.cz