0 bodů
131 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Máte nějaký vlastní návod?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

1 reakce

+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Dost dlouho na mírném ´plameni´ vaříš cukrový roztok, až posléze začne houstnout a tmavnout - takhle jeto jednoduché.
Občas jej používám na omáčky ke steakům.
;-)





Související témata

0 bodů
2 odpovědí 477 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 278 zobrazení
4.12.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
0 bodů
2 odpovědí 279 zobrazení
0 bodů
1 reakce 705 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 350 zobrazení
0 bodů
1 reakce 246 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 716 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 1.8k zobrazení
0 bodů
1 reakce 285 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 263 zobrazení
...