0 bodů
148 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Máte nějaký vlastní návod?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

1 reakce

+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Dost dlouho na mírném ´plameni´ vaříš cukrový roztok, až posléze začne houstnout a tmavnout - takhle jeto jednoduché.
Občas jej používám na omáčky ke steakům.
;-)





Související témata

0 bodů
2 odpovědí 507 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 301 zobrazení
4.12.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
0 bodů
2 odpovědí 300 zobrazení
0 bodů
1 reakce 722 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 370 zobrazení
0 bodů
1 reakce 264 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 769 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 1.8k zobrazení
0 bodů
1 reakce 304 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 298 zobrazení
...