0 bodů
135 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Máte nějaký vlastní návod?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

1 reakce

+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Dost dlouho na mírném ´plameni´ vaříš cukrový roztok, až posléze začne houstnout a tmavnout - takhle jeto jednoduché.
Občas jej používám na omáčky ke steakům.
;-)





Související témata

0 bodů
2 odpovědí 484 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 284 zobrazení
4.12.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
0 bodů
2 odpovědí 283 zobrazení
0 bodů
1 reakce 709 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 358 zobrazení
0 bodů
1 reakce 250 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 725 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 1.8k zobrazení
0 bodů
1 reakce 289 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 267 zobrazení
...