0 bodů
1.5k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Prý je to opravdová lahůdka, je to tak?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

+1 bodů
elis Registrovaný (157 bodů)

ochutnej,nebudeš litovat.Je to mňamka,byla jsem na ně pozvaná,je to trochu dražší masíčko,ale stojí za ochutnání.



0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Je to snad nejchutnější část hovězího. Je to krátké velice chutné maso. Vynikající z líček je třeba i guláš. Líčka se připravují na mnoho způsobů. častou úpravou je pečení a dušení.
http://www.lidovky.cz/dusena-licka-pochutka-ktera-se-da-krajet-lzici-foi-/dobra-chut.aspx?c=A130215_101612_dobra-chut_ape

0 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Je...
:o
A ideální přípravou je pomalé pečení - dlouhou dobu za nízké teploty.
Dělám je - pokud je ovšem seženu, cca 10 hodin při 110°-120°C, na předem do ´karamelovata´ dušené cibulce, okořeněné jalapeno nebo habanero (cca 1 paprička na kilo masa), v zakryté zapékací míse - na závěr odkryju a pár minut griluju (250°C, jen zhora).
Jako přílohu je možné použít cokoli, mou oblíbenou je rýže - a nebo jen zelenina.



Související témata

0 bodů
8 odpovědí 833 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 336 zobrazení
+2 bodů
3 odpovědí 1.3k zobrazení
0 bodů
1 reakce 426 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 278 zobrazení
4.12.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
0 bodů
2 odpovědí 1.1k zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 317 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 263 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 447 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 339 zobrazení
...