0 bodů
725 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Mele se na strojku?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Pravý tatarák by se měl naškrábat a je nejlepší. Dnes to však málo kdo dělá. Většinou se dnes dvakrát maso mele. Přidají se další ingredience, zamíchá a jí.
http://www.receptynadoma.cz/tatarak-tatarsky-biftek-1030



0 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Pokud mlít - pak aspoň 3x - a stejně to není ono...
Kvalitní maso musíš naškrábat (ostrým nožem), a odstranit mezisvalové blány a šlachy.
Pak jemně míchat (za chlazení), až vznikne homogenní ´masa´.
Teprve poté jej můžeš podávat - koření, sůl... - až úplně na konec.
Vlastně ne - naposledy přidáš žloudek.



Související témata

0 bodů
6 odpovědí 684 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 1.4k zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 274 zobrazení
21.5.2014 v kategorii Vaření, jídlo Poutný
0 bodů
2 odpovědí 284 zobrazení
4.12.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
0 bodů
2 odpovědí 285 zobrazení
0 bodů
1 reakce 709 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 358 zobrazení
0 bodů
1 reakce 250 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 1.8k zobrazení
0 bodů
1 reakce 289 zobrazení
...