biopotraviny mám já doma... hnojím hnojem a zeleným hnojením, střídám plodiny, hýčkám zem a rostlinky. Sním je s láskou, vím, že nepoškodí...
Mnoho "biopotravin" má bio jen v tom názvu. Vše je jen na kšeft, každý kouká jen na prachy.
Mají v tom krámě ke každé potravině atest, že neobsahuje to a nebo to? Viděli jste podmínky, ve kterých jsou potraviny produkované? Dá se to obrovské množství napěstovat klasickou metodou? Ta rajčata jedno jak druhé, stejné velikosti, stejné barvy a bez chuti? A ty obrovské ředkvičky? Vajíčka od slepice, co neviděla denní světlo a nežrala zelenou travičku?
Poznám mnoho pěstovatelů, kteří mají dvě zahrady, jednu na kšeft, vyhnanou chemií, a druhou zahradu pro vlastní potřebu. a poznám více prodejců, kteří nakoupí ve velkoobchodě a na trhu už mají u zboží cedulku BIO.
Co byste řekli na skleník bez zeminy, ve skleněné vatě zasazené semeno, zálivka a hnojení řízené počítačem, jen to sluníčko je pravé. A jak to roste, nestačí zbírat.