0 bodů
369 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Co do něho patří a jak se vaří?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

0 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Umíš jíšku?
Tak do světlé jíšky přimíchej smetanu a tak 20 minut dále vař.
Podle chuti dosol, případně opepři, přidat můžeš i hřebíček, muškátový oříšek...
:o



0 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Bešamely jsou různé, podle pozdějšího použití -
- cibulový bešamel - na másle zpěnit cibulku, přidat hladkou mouku a až se udělá světlá jíška, přidat studenou vodu, nebo vývar, aby se vytvořila kaše
- bešamel na nastavení krému - rozpustit 70g másla, přidat 30g hl. mouky a posléze zalít 1/4 l studeného mléka. Je to mnohem lepší, než nastavovat máslový krém pudinkem
- další možnost viz >mowla <
- určitě jsou ještě jiné možnosti... :)



Související témata

0 bodů
3 odpovědí 306 zobrazení
9.6.2014 v kategorii Ostatní Ludva
0 bodů
1 reakce 431 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 300 zobrazení
4.12.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
0 bodů
2 odpovědí 299 zobrazení
0 bodů
1 reakce 721 zobrazení
0 bodů
1 reakce 262 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 769 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 1.8k zobrazení
0 bodů
1 reakce 302 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 296 zobrazení
...