0 bodů
217 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Když budu dělat takzvanou Živáňskou a dám do alobalu brambory, a vepřové, propeče se plátek vepřového? Nebo je lepší použít kuřecí?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

4 reakce

+1 bodů
boruvka Registrovaný (403 bodů)

Také dělám plátky vepřového v alobalu a propečou se. S brambory dělám raději kuřecí.



+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Propeče se cokoli - i bůvol...
;-)
Záleží na podmínkách pečení (teplotě a době) - ale plátek vepřového se propeče určitě.

0 bodů

Oukej jdu na to. Dík ]:)

mowla Domácí (2.9k bodů)

Nech si chutnat.
;-)

0 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)
Upraveno inka

http://www.4home.cz/sacky-na-peceni-20-ks/ Toto je jen jedna z nabízených možností. Dají se v papírnictví koupit i takové jako igelitové sáčky na pečení. Je to dlouhý rukáv, kdy si ustřihnete délku jakou potřebujete. Jsou přiložené i drátky, kdy konce sáčku přeložíte a zavážete, položíte na plech nebo pekáč a paráda veliká. Maso (kuřecí i vepřové), brambory, zelenina, houby, koření, všechno v jednom. Žádná další práce, žádné hlídání, podléváni. Úžasné! (blush)



Související témata

0 bodů
6 odpovědí 3.3k zobrazení
+3 bodů
1 reakce 123 zobrazení
1.10.2015 v kategorii Vaření, jídlo Jitka52
0 bodů
1 reakce 621 zobrazení
9.12.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
0 bodů
4 odpovědí 725 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 295 zobrazení
26.7.2016 v kategorii Vaření, jídlo Lucie Černá
0 bodů
1 reakce 164 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 728 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 1.4k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 911 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 1.3k zobrazení
...