0 bodů
288 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Vím že je spousta receptů, mě ale zajímá jak upravujete chřest vy. Něco co máte ozkoušené. Děkuji

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

0 bodů
Briketka Registrovaný (498 bodů)

já ho nikdy nejedla pro mě je to neprobádaná zeleninka :(

a tak nabízím pouze recepty z netu nevadí ??

http://ona.idnes.cz/chrest-varte-ho-pecte-ho-milujte-ho-dtb-/recepty.aspx?c=A060524_170200_recepty_jup]

:)



0 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Bílý oloupu, zelený nebývá třeba...
Polévka - povařím cca 15 minut v hovězím vývaru (může být i jen osolená voda), namixuju ve vývaru, přivedu znovu k varu a na závěr přidám nadrcený česnek (přiměřeně) a kostky mladého sýra (mladého, ne čerstvého a už vůbec ne taveného!) a úplně na konec vmíchám smetanu.
Příloha (ke steakům...) - jemně ogriluju na čtvrtky (podélně) nakrájený chřest, na talíři přeleju horkou okořeněnou (chillie, česnek, zelený pepř - dle chuti) smetanou.
A nebo jej jen spařím a ´chroupu´ polosyrový.

0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Lehce povařím cca 8 - 12 minut. Jako příloha k něčemu.



Související témata

0 bodů
1 reakce 337 zobrazení
20.4.2014 v kategorii Vaření, jídlo Roubalová
0 bodů
3 odpovědí 232 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 761 zobrazení
8.9.2015 v kategorii Vaření, jídlo Honza O.
0 bodů
1 reakce 426 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 278 zobrazení
4.12.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
0 bodů
2 odpovědí 1.1k zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 319 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 263 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 448 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 339 zobrazení
...