0 bodů
1.4k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Já ho tam teda nikdy nedávám ale proč se tam dává. Aby to zahustilo nebo aby bylo špenátu víc?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

+3 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Nemusí se dávat zrovna vejce, stačí mléko, nebo v lepším případě smetana, či šlehačka. Vysvětloval mi to kdysi jeden šéfkuchař, že bílkovina potlačí nepříznivé účinky kyseliny, ale už nevím které ( možná šťavelové )(happy)

Tak proto. Děkuji sůvičko





Související témata

0 bodů
5 odpovědí 548 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 583 zobrazení
0 bodů
1 reakce 389 zobrazení
0 bodů
1 reakce 285 zobrazení
+1 bodů
9 odpovědí 900 zobrazení
29.11.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
+1 bodů
8 odpovědí 489 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 571 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 308 zobrazení
26.8.2015 v kategorii Vaření, jídlo Nela
0 bodů
1 reakce 331 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 1.2k zobrazení
...