0 bodů
1.4k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Já ho tam teda nikdy nedávám ale proč se tam dává. Aby to zahustilo nebo aby bylo špenátu víc?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

+3 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Nemusí se dávat zrovna vejce, stačí mléko, nebo v lepším případě smetana, či šlehačka. Vysvětloval mi to kdysi jeden šéfkuchař, že bílkovina potlačí nepříznivé účinky kyseliny, ale už nevím které ( možná šťavelové )(happy)

Tak proto. Děkuji sůvičko





Související témata

0 bodů
5 odpovědí 539 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 573 zobrazení
0 bodů
1 reakce 379 zobrazení
0 bodů
1 reakce 279 zobrazení
+1 bodů
9 odpovědí 877 zobrazení
29.11.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
+1 bodů
8 odpovědí 473 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 528 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 303 zobrazení
26.8.2015 v kategorii Vaření, jídlo Nela
0 bodů
1 reakce 320 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 1.2k zobrazení
...