0 bodů
1.4k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Já ho tam teda nikdy nedávám ale proč se tam dává. Aby to zahustilo nebo aby bylo špenátu víc?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

+3 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Nemusí se dávat zrovna vejce, stačí mléko, nebo v lepším případě smetana, či šlehačka. Vysvětloval mi to kdysi jeden šéfkuchař, že bílkovina potlačí nepříznivé účinky kyseliny, ale už nevím které ( možná šťavelové )(happy)

Tak proto. Děkuji sůvičko





Související témata

0 bodů
5 odpovědí 526 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 560 zobrazení
0 bodů
1 reakce 365 zobrazení
0 bodů
1 reakce 267 zobrazení
+1 bodů
9 odpovědí 835 zobrazení
29.11.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
+1 bodů
8 odpovědí 462 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 469 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 297 zobrazení
26.8.2015 v kategorii Vaření, jídlo Nela
0 bodů
1 reakce 314 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 1.1k zobrazení
...