0 bodů
1.4k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Já ho tam teda nikdy nedávám ale proč se tam dává. Aby to zahustilo nebo aby bylo špenátu víc?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

+3 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Nemusí se dávat zrovna vejce, stačí mléko, nebo v lepším případě smetana, či šlehačka. Vysvětloval mi to kdysi jeden šéfkuchař, že bílkovina potlačí nepříznivé účinky kyseliny, ale už nevím které ( možná šťavelové )(happy)

Tak proto. Děkuji sůvičko





Související témata

0 bodů
5 odpovědí 550 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 588 zobrazení
0 bodů
1 reakce 390 zobrazení
0 bodů
1 reakce 287 zobrazení
+1 bodů
9 odpovědí 904 zobrazení
29.11.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
+1 bodů
8 odpovědí 491 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 577 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 308 zobrazení
26.8.2015 v kategorii Vaření, jídlo Nela
0 bodů
1 reakce 332 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 1.2k zobrazení
...