0 bodů
1.4k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Když pečou ten kus masa na tom otáčecím přístroji tak jak to že se jim to maso vevnitř nekazí? Včera jsem na to koukal a mají tam snad 30 kg masa. To jako začnou opékat, zvenku se to opeče to okrájí a na noc dají do ledničky a ráno zase opékají? Není přece možné že mají hned všechno to maso propečené ne?
PS: Kebab je mé nejoblíbenější jídlo, někde ho dělají opravdu suprovej.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Čerstvé maso se nezkazí tak rychle...
:o
Rozhodně se nestihne zkazit během těch ´pár hodin´, kdy je maso na kebab napícháno na rožeň...



0 bodů

ale to maso se nepropíká.Právěže se opíká jen na okrajích kde je hned hotovo a odříznuto.Po směně se zbylé (syrové)maso na tyči dává do mrazáku. Malá rada : pokud možno si kebab /gyros dávejte čerstvě odříznutý,tzn . že ho před váma odřízne z válce,zvláště skopové ,jehněčí které je čerstvě odříznuto má mnohem lepší chuť než třebas i jenom 5 minut po dříznutí.Jinak celkově kvalitnější masa jsou z menších válců.

0 bodů
Ahoj maso se opeka jen na okraji pote je hned odrezano tzn. maso je na okraji upecene ale uvnitř je stále zmrzle.

Na konci dne se maso zabali a dava se do mrazaku, ale druhy den jej  nemůžete vyjmout jinak by se kazilo takze ho v tom mrazaku musite nechat cca 3. dny a musite nacit nove maso, takze nehrozi ze by se něco zkazilo.

Doufam ze jsem aspoň trochu pomohl Deniz


Související témata

0 bodů
1 reakce 348 zobrazení
0 bodů
1 reakce 395 zobrazení
18.6.2014 v kategorii Vaření, jídlo Klárka
0 bodů
2 odpovědí 2.4k zobrazení
20.5.2014 v kategorii Vaření, jídlo Gregor
0 bodů
3 odpovědí 275 zobrazení
+2 bodů
3 odpovědí 766 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 911 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 313 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 6.9k zobrazení
0 bodů
1 reakce 642 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 393 zobrazení
11.9.2015 v kategorii Vaření, jídlo Máša
...