Dneska jsem sledoval pořad s Romanem Vaňkem (šéf pražského kulinářského institutu) mimo otázku je to výbornej člověk a moc mu fandím, no a natáčel v továrně na éčka a ty výrobci na to že prej zákazník vyžaduje aby párek při zlomení křupnul. Takže tam rvou éčka, zahušťovadla a doví co všechno dokud párek správně nekřupe. Proto se ptám (jelikož by mě nikdy nenapadlo když jím párek zkoušet jestli při zlomení křupne) zkoušíte u párku jestli křupe? Dík za odpověď
slyším to poprvé...
Pokud párek(klobáska, trampské cigáro) při rozkousnutí křupne, je vyrobeno z kvalitních surovin. Toto je známe už z dob "světla" .
Takže rozkousnutí, nebo rozlomení? To rozkousnutí je krásně zobrazeno na reklamě Kosteleckých uzenin, jak se pán ve fráčku předklání, aby se párkem nepocintal :)
Není to samé ? (talk)
Mně to tedy stejné moc nepřipadá. Když kousnu, tak zapojím rovnou i chuťové buňky... Párky rozhodně lámat nehodlám :)
na to mi stačí můj čtyřnohý kamarád,jestli se mi jej pokouší ukrást,je to OK,když couve,vím na čem jsem...
Že bych zkusila nabídnout párek kocourovi?(think)
zkus to,taky je to masožravec...(a čich má dobrý)
Ne, ne, nezkouším. Má to nějaký účel, co se tím pozná?
To nevím co se tím pozná ale prý to spotřebitel vyžaduje. (smirk)
Tady to říká taky http://www.stream.cz/jidlo-s-r-o/10002826-ecka-3-proc-a-jak 4:10 čas
Moc párky nejím, ale rozhodně ´křupnutí´ nezkouším... Asi nejsem správná ´cílová skupina´... :o
CZPoradna.cz